יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
רק לידיעהאני אוהבת לפזר סומק מעל סלמון (בגירסה האהובה עלי הוא צלוי ביין לבן ועשבי תיבול).
הטעם הלימוני משתלב נהדר עם דגים והתפזורת הארגמנית מעליו היא חגיגה לעיניים.
אם הסומק מידי אדום (ובעיקר אם הוא צובע דברים בהגזמה) זה אומר שהוא לא אמיתי
אלא תערובת שלרוב מורכבת מממלח לימון, עדשים טחונים ואבקת סלק או צבע מאכל אחר.
סומק איכותי הוא קשה להשגה באופן יחסי.