פשטידת פטריות ובצל מהממת ב-5 דקות

הנושא בפורום 'הפסקת אוכל' פורסם ע"י hbecker, ‏11/12/17.

  1. ששונית

    ששונית משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏6/8/17
    הודעות:
    480
    תודות :
    9,244
    נקודות:
    149
    תודה תודה רבה!
    עכשיו בטוח יהיו לי חלומות מתוקים... (או אולי מלוחים)
     
    hbecker מודה על התגובה.
  2. אחות

    אחות משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏30/11/16
    הודעות:
    145
    תודות :
    692
    נקודות:
    99
    תודה רבה!
    מלקקים את האצבעות מראש...
     
    hbecker מודה על התגובה.
  3. חמג

    חמג משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏7/10/15
    הודעות:
    411
    תודות :
    1,170
    נקודות:
    149
    נראה באמת מגרה ופשוט!!!!! תודה על השיתוף, בעיתוי המתאים..!
    הבצל לא מטוגן??
     
  4. החיים תותים

    החיים תותים משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏6/1/17
    הודעות:
    150
    תודות :
    564
    נקודות:
    99
    נראה מעולה.
    יש לי את כל החומרים, אני רצה להכין להיום בערב.
     
    hbecker מודה על התגובה.
  5. yosher2005

    yosher2005 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏17/6/07
    הודעות:
    4,044
    תודות :
    4,883
    נקודות:
    240
    מיקום:
    בית שמש
    סוג מצלמה:
    --
    שאלה מעצבנת-
    ומי שלא משתמש במלאווח?
    יש לי במקרה בצק של פיצה, שייך להשתמש בו?
     
    תמר21 מודה על התגובה.
  6. תיקתוק

    תיקתוק משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏3/3/15
    הודעות:
    1,793
    תודות :
    878
    נקודות:
    124
    נראה מעולה! ממש!
    והבצל הסגול נותן מראה מושלם!
    מתאים בצק עלים במקום מלוואח?
     
    hbecker מודה על התגובה.
  7. hbecker

    hbecker Moderator מנהל

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,682
    תודות :
    65,987
    נקודות:
    293
    לא
    בצק פיצה לא כל כך מתאים, אבל בצק פריך מלוח של קיש וכיוצ"ב יהיה מעולה.
    עדיף מלאווח. אבל אפשר עלים.
    הבצל הסגול היה ברירת מחדל. בתכל'ס לא מומלץ כי אחרי קירור הבצל הופך לירוק אפרפר שצבעו לא הכי יפה.
     
    תמר21, שמואל גרינשטיין ו-תיקתוק מודים על התגובה.
  8. א.ר.ז.

    א.ר.ז. משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏23/4/09
    הודעות:
    3,898
    תודות :
    2,635
    נקודות:
    230
    עיסוק:
    טיפול רגשי ♦ הדרכת כלות ♦ ♦ נוירפידבק דינאמי ♦
    מיקום:
    ♦ ספרות וכתיבה ♦
    מתאים עלי סיגר ג"כ?
     
  9. אהבת עולם

    אהבת עולם משתמש מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים

    הצטרף:
    ‏12/11/17
    הודעות:
    220
    תודות :
    3,661
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    תכנות
    מיקום:
    ביתר עלית
    הני, אני מחכה שתחזרי בתשובה ותכתבי כאן מתכון עם קינואה,;)
    אבל בינתיים אני אסתפק גם באחד בלי מרגרינה וצבעי מאכל
     
  10. hbecker

    hbecker Moderator מנהל

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,682
    תודות :
    65,987
    נקודות:
    293
    יש לי מתכון מהמם לקינואה.
    אכתוב אותו מאוחר יותר.
    לא. הם יתקשו מדי באפיה.
    הפשטידה אגב טובה גם בלי הבסיס...פשוט לרפד תבנית בניר אפיה. ליצוק את הבלילה ולאפות
     
  11. בינה

    בינה משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏7/12/13
    הודעות:
    858
    תודות :
    1,530
    נקודות:
    149
    מיקום:
    ירושלים
    הקדמת אותי, אני לא מכניסה הביתה מלאווח אבל המתכון היה נראה מדהים.

    תודה העני!
     
    תמר21 ו-אהבת עולם מודים על התגובה.
  12. אסתי ליברמן

    אסתי ליברמן משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/11/15
    הודעות:
    903
    תודות :
    865
    נקודות:
    196
    נראה טובבב!
    תודה רבה!!!
     
    hbecker מודה על התגובה.
  13. פיר

    פיר משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏27/12/15
    הודעות:
    934
    תודות :
    854
    נקודות:
    99
    בסד
    אפשר להכין ןלהקפיא לסוף שבוע בעזרת השם?
     
  14. חדוי כנרת

    חדוי כנרת משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏4/3/14
    הודעות:
    4,367
    תודות :
    3,545
    נקודות:
    230
    עיסוק:
    שרטוט מיפוי טופוגרפי בתוכנות mappite ו-otokad
    מיקום:
    דרום
     
  15. יוניט

    יוניט משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏13/11/08
    הודעות:
    972
    תודות :
    1,483
    נקודות:
    159
    הכנתי את הפשטידה, יצאה מדהים!! לא נשאר זכר...
     
    CSDesign ו-hbecker מודים על התגובה.
  16. 63388

    63388 משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏14/12/15
    הודעות:
    329
    תודות :
    58
    נקודות:
    29
    קחי בחשבון שכשאת מעלה הדרכה בזמן שאני חוגגת, אז טבעי שרק עכשיו גיליתי את זה...
    אז תודה, העני, נראה משגע!!!
     
    hbecker מודה על התגובה.
  17. רותינה

    רותינה משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏16/8/17
    הודעות:
    395
    תודות :
    640
    נקודות:
    109
    מיקום:
    ירושלים
    מלאווח זה מלאאאאא מרגרינה!:mad:
     
    אהבת עולם מודה על התגובה.
  18. לילי 1

    לילי 1 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,313
    תודות :
    2,530
    נקודות:
    174
    יש לי בסיסי פאי מוכנים כאלה, מכרו אותם לאחרונה במבצעים
    אני חושדת שהם מתוקים
    ילך?
    (ואז זה מתכון של 3 דקות כולל האריזה למשלוח)
     
  19. hbecker

    hbecker Moderator מנהל

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,682
    תודות :
    65,987
    נקודות:
    293
    זה בסיס ממין פירורים כאלו? מארה"ב?
    אם כן, זה מתוק. מתאים לקיונחים כמו פאי גלידה, פאי מוס וכל פאי אחר אבל לא לזה
     
    לילי 1 מודה על התגובה.
  20. hbecker

    hbecker Moderator מנהל

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,682
    תודות :
    65,987
    נקודות:
    293
    אפשר. אבל להעביר ישירות לתנור מהמקפיא בלי הפשרה בין לבין. בכל מקרה זה לא כמו טרי ללא הקפאה
    כיף לשמוע.
    את לא היחידה.