פשטידת פטריות ובצל מהממת ב-5 דקות

שושן ורד

משתמש מקצוען
לא. הם יתקשו מדי באפיה.
הפשטידה אגב טובה גם בלי הבסיס...פשוט לרפד תבנית בניר אפיה. ליצוק את הבלילה ולאפות[/QUOTE]
זה מה שאני עשיתי. יצא מושלם
.
 

אהבת עולם

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
יש לי מתכון מהמם לקינואה.
אכתוב אותו מאוחר יותר.
:)
קצת צחקתי , אני לא באמת אוהבת קינואה, זה אכיל אבל לא טעים..
עכשיו אני קוראת שאפשר לעשות את הבלילה בלי המלאווח? אם כן אני אשמח לנסות פעם הדרכה שלך .
 

אסתר

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני הכנתי בלי המלאווח ויצא מהמם!
שמתי מעט פירורי לחם בתחתית התבנית כדי לספוג את עודפי הנוזלים.

תודה, העני!
(וגם אני אשמח למעט איזון לכיוון מתכוני הבריאות. תוכיחי לעולם ובגדול כי בריאות וטעם יכולים לצעוד שלובי זרוע!)
 

CSDesign

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי. התחסל.. המתכון מהמם.
חבל שאין תחליף בריא יותר לבצק עלים
 

dinaday

משתמש פעיל
תודה, נראה מעולה.

שאלה - אבקת המרק הכרחית, או שיש לה תחליף?
ובמיוחד - במידה שמחליפים ירק, אז עדיין לשים אבקת מרק פטריות?
 

אהבת עולם

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
שאלה - אבקת המרק הכרחית, או שיש לה תחליף?
אני מחליפה תמיד באבקת בצל (ויוצא יותר טעים לדעתי..)
יש כאלו שמחליפים בכמות קטנה של תבלינים :כורכום , כמון חוואג
צריך לדעת איך ומתי
 

אהבת עולם

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
ואם אני רוצה בלי אבקה בכלל, מה לדעתך מתאים כאן?

תודה
אבקת בצל היא תבלין, (בצל מפורר לאבקה )
לגבי תבלינים אחרים אני לא מספיק מבינה, לכן תמיד אני שמה אבקת בצל.
(כשבעלי בשטח זה שונה..)
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
נראה לי שעלי לזניה או אטריות גם יכולים להשתלב במקום מלאווח, לא?
לא ממש
אגב, לא עדיף לטגן קודם את הבצל והפטריות?
מיותר. טעים ממש גם כך. חבל על העבודה
תודה, נראה מעולה.

שאלה - אבקת המרק הכרחית, או שיש לה תחליף?
ובמיוחד - במידה שמחליפים ירק, אז עדיין לשים אבקת מרק פטריות?
אפשר עוד מלח, פלפל וכו' לפי הטעם. אבל זה לא ממש אותו דבר
כשמחליפים ירק אז שמים אבקת מרק בצל או אבקת מרק בטעם עוף
 

Carter's

משתמש מקצוען
העני תודה!
נראה מעולה!
אם אני מכינה עם בטטה - צריך לבשל או לאפות לפני?
חשבתי על שילוב של בטטה וכרובית, מה אומרת?
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום

אסתר

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם קוביות הבטטה ממש קטנות, אין צורך לאדות.
לגלות לכם שהכנסתי גם בטטה?
:rolleyes:
 

veredb

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
לאוהבות הבריאות:
החלפתי את הבצק בפרוסות תפו"א מבושל - פרסתי 4-5 תפו"א בינוניים
שימנתי נייר אפייה קצת מלח ומעל התפו"א
מעל שמתי את התערובת בשינוי קל
את הבצל והפיטריות טיגנתי יחד
את החלבונים הקצפתי ואח"כ הוספתי לשאר התערובת
כמובן הכל היה בתבנית אחת (פיירקס מלבני בינוני)
יצא גבוהה ומהמם
הילדים היו בטוחים שזו עוגה

ועכשיו אנחנו נהנים מהפשטידה החמה והטעימה בארוחת צהריים
יישר כח
ותודה רבה רבה
 
נערך לאחרונה ב:

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה