עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

רכבת הרים

משתמש מקצוען
hbecker סליחה על ההקפצה,
שני דברים לא הולכים לי בטוב אף פעם ורוצה להבין לקראת ניסיון.
1. חיתוך הבצק לפי סיפרה מודפסת לא מצליח לי בצורה יפה ומושלמת
2. זילוף שושני בקצפת בצורה יפה אחידה ואסטטית. לא הולך. הם לא יוצאים שווים ונמרחים לי.

יש לך איך לעזור לי?
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
hbecker סליחה על ההקפצה,
שני דברים לא הולכים לי בטוב אף פעם ורוצה להבין לקראת ניסיון.
1. חיתוך הבצק לפי סיפרה מודפסת לא מצליח לי בצורה יפה ומושלמת
2. זילוף שושני בקצפת בצורה יפה אחידה ואסטטית. לא הולך. הם לא יוצאים שווים ונמרחים לי.

יש לך איך לעזור לי?
תודה רבה
תקפיאי קצת את הבצק אחרי הרידוד ואז תחתכי בסכין חדה ולא משוננת

בענין הזילוף- למה הם נמרחם? אולי הקרם לא מספיק יציב? אולי את עובדת בצורה שאת בטעות מורחת אותם מבלי לשים לב?
אין סיבה שזילוף עם צנטר לא יצר יפה אם הקרם יציב מספיק
 

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
IMG_2290.JPG4.PNG
הכנתי אתמול וכולם התלהבו!
אבל רק מהמראה...
לא אהבו את השילוב של בצק העוגיות עם הקרם.
יש מישהי שהכינה עם טורט ויצא טעים ויפה?
 

Outerstuff

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח

הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.

*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.

*מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח היטב
מניחים את הספרה או הצורה שנבחרה מעל לבצק
חותכים את הבצק בסכין חדה ולא משוננת מסביב.
חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעם או פעמיים ל-3 שכבות עוגה

*אופים כ 15 דקות להזהבה נאה. עקבו אחר האפיה יש תנורים שצריך בהם יותר זמן אפיה.
לא נוגעים בעוגה עד שהיא מתקררת ממש כדי שלא תתפרק.

*מעבירים למגש ומתחילים להרכיב.

מכינים קרם:
*מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל [אפשר קופסא קטנה 250 גרם של מלית וניל למרקם חלק יותר]

*מעבירים לשקית זילוף עם תנטר עגול גדול ומזלפים עיגולים במספר שורות מהמסגרת פנימה עד לכיסוי העוגה.
מניחים בזהירות את השכבה השניה של העוגה מעל לזילופי הקרם וחוזרים על פעולת הזילוף.
ושוב לשכבה שלישית.

*מקשטים בשוקולדים, פירות וכו' כיד הדמיון הטובה


מוציאים את הדגם הרצוי מהמחשב. מדפיסים על דף A4 או בגודל קטן יותר או גדול יותר, לפי מה שרוצים

לעוגות אישיות משתמשים בקורצנים גדולים וכך לא צריך להניח דוגמא ולחתוך את הבצק. הכי מהיר והכי קל.


יש לרכוש צורות ומספרים ממפל.
רק מה?
רכשתי כזה בצורה של לב.
רידדתי
חתכתי
וגילית שזה לא נכנס לי לתבנית תנור...

אז שוב רידדתי והשתמשתי בלב שהוצאתי מהמחשב


בהצלחה

אני בשטח אם יש שאלות

סליחה על ההקפצה!
אני רוצה רק לדעת באיזו כוס מדובר בכמויות?

תודה רבה!
ח"פ, שתיה חמה?
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

יחידה!

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 951378צפה בקובץ המצורף 951379
הכנתי אתמול וכולם התלהבו!
אבל רק מהמראה...
לא אהבו את השילוב של בצק העוגיות עם הקרם.
יש מישהי שהכינה עם טורט ויצא טעים ויפה?
מדהים!!!
הכנתי פעם אחת עם בצק עלים.
קל ביותר!! ויצא קרמשניט...
אומנם יותר מסובך לחתוך אבל יצא מושלם וטעים ביותר.
 

RRRRR

משתמש מקצוען
תקפיאי קצת את הבצק אחרי הרידוד ואז תחתכי בסכין חדה ולא משוננת

בענין הזילוף- למה הם נמרחם? אולי הקרם לא מספיק יציב? אולי את עובדת בצורה שאת בטעות מורחת אותם מבלי לשים לב?
אין סיבה שזילוף עם צנטר לא יצר יפה אם הקרם יציב מספיק
כשאני עושה קרם חלבי לא יוצא לי מספיק יציב
יש לך מתכון לקרם חלבי
עם שמנת מתוקה טוב?

תודה רבה
 

DW

משתמש פעיל
כשאני עושה קרם חלבי לא יוצא לי מספיק יציב
יש לך מתכון לקרם חלבי
עם שמנת מתוקה טוב?

תודה רבה
אני עשיתי עם ריץ+חלב+פודינג+גבינה+שמנת חמוצה (מילוי של רולדה משובח)
לטעמי יותר טעים מאשר טעם של קצפת
מאמינה שאפשר גם עם שמנת מתוקה במקום הריץ
 

שקדי

משתמש מקצוען
אני עשיתי עם ריץ+חלב+פודינג+גבינה+שמנת חמוצה (מילוי של רולדה משובח)
לטעמי יותר טעים מאשר טעם של קצפת
מאמינה שאפשר גם עם שמנת מתוקה במקום הריץ
יש לך כמויות?
והזילוף יצא עמיד? כי הבנתי מהתגובות של hbecker ו- shira bira שבגבינה יש הרבה נוזלים ולכן לא כדאי, ואצלך יש גם חלב, אז מאד מענין לשמוע!
 

DW

משתמש פעיל
יש לך כמויות?
והזילוף יצא עמיד? כי הבנתי מהתגובות של hbecker ו- shira bira שבגבינה יש הרבה נוזלים ולכן לא כדאי, ואצלך יש גם חלב, אז מאד מענין לשמוע!
כוס ריץ (ממוצרי אפיה) + כוס חלב (במקום מים) + 3 כפות פודינג
יוצא קצף ממש נוקשה
לזה להוסיף (לערבב ביד) שמנת חמוצה + 250 גר גבינה + רבע כוס סוכר + 2 סוכר וניל (אפשר לוותר)
תמיד אפשר לשים יותר פודינג וזה מתייצב
האמת שלא היה לי צנטר אז זילפתי סתם כדורים, לא יודעת עד כמה ה'שושנים' יהיו משורטטות אבל בהחלט עמד יציב בלי להתכווץ
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה