עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
אז עכשיו ותורי להכין ויש לי כמה שאלות
1) מתי מוסיפים את הקורט מלח? כי לא ציינת במתכון
2) איך שמים את המרגרינה קרה?- ממיסים אותה ומחכים שהיא תתקרר?
מלח עם קמח
מרגרינה רכה, חתוכה לקביות לא מומסת.
 

Smiley:)

משתמש צעיר
ואוו לא ידעתי שהפורום הזה קיים....
עוגה שהכנתי....
תאמת קצת מזמן....
ויש לימשהי רעיון אולי לעוגה (לא מספרים) נמאס כבר...
לילדה בת 7?
 

קבצים מצורפים

  • IMG_6545.JPG
    IMG_6545.JPG
    2.1 MB · צפיות: 206

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש המלצות מה לעשות חוץ ממספרים?
באמצע להכין את העוגה לשבת--
ולא יודעת איזה צורה- עושה עם פירות...
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
הגודל הזה מתאים? או שהוא קטן מידי?
 

קבצים מצורפים

  • Cat_485753_2392.jpg
    Cat_485753_2392.jpg
    KB 13.7 · צפיות: 231

Smiley:)

משתמש צעיר
לא דוקא......
זה תלוי לכמה אנשים את מכינה את זה...
אבל אם זה סתם עוגה לשבת זה אמור להספיק
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח

הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.

*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.

*מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח היטב
מניחים את הספרה או הצורה שנבחרה מעל לבצק
חותכים את הבצק בסכין חדה ולא משוננת מסביב.
חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעם או פעמיים ל-3 שכבות עוגה

*אופים כ 15 דקות להזהבה נאה. עקבו אחר האפיה יש תנורים שצריך בהם יותר זמן אפיה.
לא נוגעים בעוגה עד שהיא מתקררת ממש כדי שלא תתפרק.

*מעבירים למגש ומתחילים להרכיב.

מכינים קרם:
*מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל [אפשר קופסא קטנה 250 גרם של מלית וניל למרקם חלק יותר]

*מעבירים לשקית זילוף עם תנטר עגול גדול ומזלפים עיגולים במספר שורות מהמסגרת פנימה עד לכיסוי העוגה.
מניחים בזהירות את השכבה השניה של העוגה מעל לזילופי הקרם וחוזרים על פעולת הזילוף.
ושוב לשכבה שלישית.

*מקשטים בשוקולדים, פירות וכו' כיד הדמיון הטובה


מוציאים את הדגם הרצוי מהמחשב. מדפיסים על דף A4 או בגודל קטן יותר או גדול יותר, לפי מה שרוצים

לעוגות אישיות משתמשים בקורצנים גדולים וכך לא צריך להניח דוגמא ולחתוך את הבצק. הכי מהיר והכי קל.


יש לרכוש צורות ומספרים ממפל.
רק מה?
רכשתי כזה בצורה של לב.
רידדתי
חתכתי
וגילית שזה לא נכנס לי לתבנית תנור...

אז שוב רידדתי והשתמשתי בלב שהוצאתי מהמחשב


בהצלחה

אני בשטח אם יש שאלות
אני רוצה להכין קרם קצת יותר מענין. צבע אדום בהיר אולי. איך אני יכולה?
רוצה להכין כפטיפור לבר.
לכם בקישוט מחמעלה יהיה מינימלי....
כמוכ, האם זה טוב מההקפאה?
אפשר להכין שבוע-שבועיים מראש?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני רוצה להכין קרם קצת יותר מענין. צבע אדום בהיר אולי. איך אני יכולה?
רוצה להכין כפטיפור לבר.
לכם בקישוט מחמעלה יהיה מינימלי....
כמוכ, האם זה טוב מההקפאה?
אפשר להכין שבוע-שבועיים מראש?
את יכולה להוסיף צבע מאכל......אישית לא הייתי מוסיפה
ולמה אם זה בבר הקישוט מלמעלה מינימלי?
 

ורד בגליל

משתמש מקצוען
@ה. בקר
אני מכינה עכשיו ליום הולדת ארבע , הכנתי את הבצק ומשום שהכמות ממש קטנה

אני רוצה שתי שכבות לגודל A4

מה אומרת ?

תודה
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה