עוגות מעוצבות

אביגילושש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
מזל טוב!!
עוגת מספרים חמש.jpg
עוגת מספרים חמש2.jpg
 

Bestimedia

לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
אז איך עושים את השבר?
הרבה שואלות לעצמכן!?
אז אני ינסה להסביר לכם...
מחליקים קצפת על כל העוגה מקפאים לחצי שעה מוציאים שוב להחליק עוד קצפת על כל העוגה
ומקפיאים ולוקחים את הקצפת שנאשר וצובעים אותו איך שרוצים.
מוצאים את העוגה ומכניסים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים בנדיבות למטה או יש אפשרות לעשות רק באמצע
או לעשות למעלה ולמטה ובאמצע להשאיר ריק
ולחליק וככה נוצר לנו שברי אנחנו מחליקים אבל לא מסדרת את הקצות כדי שזה יהיה אסתטי רצוי לצבוע את השוליים אם צבע אחרי שהקפתם שוב את העוגה.
אם לא הבנתן אתם יכולים לשאול בכיף ואני ינסה לענות!
מלכי'ס בייקרי!
 

Bestimedia

לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מאוד יפה !
את יכולה לשתף מה היה הבעיה בציפוי שנדע...?
הממרח של הלוטוס מאוד מאוד שומני, ממש מבוסס על שמן
וכשמחממים אותו מעט שיימס ואז מערבבים אותו עם מעט חלב (כי זה מה שכתוב במתכון, אני אח"כ ניסיתי גם עם שמנת מתוקה- לא עבד) הוא פשוט מתפרק ונהיה כרמלי כזה, במרקם מוזר וקצת בצקי והשמן נשאר בתחתית (ניסיתי להכניס שוב למיקרו- יצא גרוע יותר)
לפי המתכון הוא אמור לצאת גאנשי, אצלי לא עבד...
בסוף פשוט המסתי אותו ומרחתי על העוגה, העוגה קפואה והוא התמצק במהירות, לכן לא יצא אסטטי במיוחד...
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
הממרח של הלוטוס מאוד מאוד שומני, ממש מבוסס על שמן
וכשמחממים אותו מעט שיימס ואז מערבבים אותו עם מעט חלב (כי זה מה שכתוב במתכון, אני אח"כ ניסיתי גם עם שמנת מתוקה- לא עבד) הוא פשוט מתפרק ונהיה כרמלי כזה, במרקם מוזר וקצת בצקי והשמן נשאר בתחתית (ניסיתי להכניס שוב למיקרו- יצא גרוע יותר)
לפי המתכון הוא אמור לצאת גאנשי, אצלי לא עבד...
בסוף פשוט המסתי אותו ומרחתי על העוגה, העוגה קפואה והוא התמצק במהירות, לכן לא יצא אסטטי במיוחד...
איזה חברה של ממרח לוטוס?
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
טוב אני אתן לך כאן מתכון בסיס לציפוי ואפשר להוסיף טעמים וזה מושלםםםם!!!
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר\ חלב\ לבן
3 כפות של ממרח למשל נוגט\ פרלינה\ פיסטוק\ לוטוס וכו' ...השמים אם הגבול...
להמיס את השמנת והשוקולד להמסה מלאה ואחרי זה להוסיף את הממרח.
בהצלחה!!! מבית מלכי'ס בייקרי!!!
 

עוד שושנה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נערך לאחרונה ב:

עוד שושנה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לכל האלופות פה
בבקשה עזרה!
הכנתי את העוגה הנל, ואחרי כמה שעות החלה לנזול עד שבבוקר קמנו לשלולית :cry::cry::cry:
לא שמתי במקרר, הכנסתי לקופסא וסגרתי
אבל המזג אויר שהיה ידוע לכולם...
האם קשור? אולי בגלל המזגן? עשיתי משהו לא טוב?
בבקשה אשמח לעצה מה עושים כדי שלא יקרה שוב

תודה מראש!
ואם מישהי יודעת מי פה האלופות אם יכולה לתייג
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אז איך עושים את השבר?
הרבה שואלות לעצמכן!?
אז אני ינסה להסביר לכם...
מחליקים קצפת על כל העוגה מקפאים לחצי שעה מוציאים שוב להחליק עוד קצפת על כל העוגה
ומקפיאים ולוקחים את הקצפת שנאשר וצובעים אותו איך שרוצים.
מוצאים את העוגה ומכניסים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים בנדיבות למטה או יש אפשרות לעשות רק באמצע
או לעשות למעלה ולמטה ובאמצע להשאיר ריק
ולחליק וככה נוצר לנו שברי אנחנו מחליקים אבל לא מסדרת את הקצות כדי שזה יהיה אסתטי רצוי לצבוע את השוליים אם צבע אחרי שהקפתם שוב את העוגה.
אם לא הבנתן אתם יכולים לשאול בכיף ואני ינסה לענות!
מלכי'ס בייקרי!
וואו אין עליךךךךךךךךך
אפשר עוד שאלה?
ראיתי, נראה לי שאצלך ושמתי לב לאחרונה שעושים בכוסות קינוחים או בפטיפורים
ספוג ירוק כזה. איך עושים את זה? זה ככ משדרג
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
לכל האלופות פה
בבקשה עזרה!
הכנתי את העוגה הנל, ואחרי כמה שעות החלה לנזול עד שבבוקר קמנו לשלולית :cry::cry::cry:
לא שמתי במקרר, הכנסתי לקופסא וסגרתי
אבל המזג אויר שהיה ידוע לכולם...
האם קשור? אולי בגלל המזגן? עשיתי משהו לא טוב?
בבקשה אשמח לעצה מה עושים כדי שלא יקרה שוב

תודה מראש!
ואם מישהי יודעת מי פה האלופות אם יכולה לתייג
אפשר פירוט ע כל המתכון שנדע לזהותאת הבעיה...
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
וואו אין עליךךךךךךךךך
אפשר עוד שאלה?
ראיתי, נראה לי שאצלך ושמתי לב לאחרונה שעושים בכוסות קינוחים או בפטיפורים
ספוג ירוק כזה. איך עושים את זה? זה ככ משדרג
זה נקרא ספוג מיקרו עושים אותו במיקרוגל .
מתכון אני לא יכולה כרגע לתת אבל אני עושה סדנאות ושם יש את המתכון הזה....
 

עוד שושנה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר פירוט ע כל המתכון שנדע לזהותאת הבעיה...
הקצפת היא ריצ' שקניתי בחנות למוצרי אפייה, הקצפתי (הוספתי קצת מים לפי ההוראות) ומרחתי מעל העוגה
אחרי חצי שעה בערך הנחתי בצק סוכר מרודד שקניתי כנל
ועליו הדבקתי עם טיפת מים את הלבבות
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יד

א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה