עוגה לשבת - טורט קפה ושוקולד קל ומעולה.

הנושא בפורום 'פורום אמנות ויצירה' פורסם ע"י shira bira, ‏6/12/18.

  1. shira bira

    shira bira משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/11/18
    הודעות:
    3,578
    תודות :
    29,637
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    ביקורת חברות ויחידים
    מיקום:
    צפון
    לדעתי בינונית זה 20X25 מניחה שזה A4.
     
    נר ריחני מודה על התגובה.
  2. פרוזן

    פרוזן משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏3/2/19
    הודעות:
    89
    תודות :
    418
    נקודות:
    59
    יש תמונה?
     
    shira bira מודה על התגובה.
  3. shira bira

    shira bira משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/11/18
    הודעות:
    3,578
    תודות :
    29,637
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    ביקורת חברות ויחידים
    מיקום:
    צפון
    פילפלית ו-פרוזן מודים על התגובה.
  4. אלפי תודות

    אלפי תודות משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/4/18
    הודעות:
    108
    תודות :
    1,062
    נקודות:
    159
    נשמע מתכון מעניין, תודה!
    אבל מה זה סוכר חום כהה ודביק?
    רוצה להכין את העוגה ולא מכירה את הדבר הזה.
     
    shira bira מודה על התגובה.
  5. shira bira

    shira bira משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/11/18
    הודעות:
    3,578
    תודות :
    29,637
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    ביקורת חברות ויחידים
    מיקום:
    צפון
    נקרא גם סוכר חום קלאסי (בשונה מדמררה).
    הנה תמונה: https://www.sugat.com/products/dark-brown-sugar/
    מצוין גם לבראוניז ולעוגיות שוקולד צ'יפס.
     
    פילפלית ו-אלפי תודות מודים על התגובה.
  6. אלפי תודות

    אלפי תודות משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/4/18
    הודעות:
    108
    תודות :
    1,062
    נקודות:
    159
    יופי, עכשיו אני יודעת :)
    תודה!
     
    shira bira מודה על התגובה.
  7. זה אני :)

    זה אני :) משתמש מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים

    הצטרף:
    ‏3/11/16
    הודעות:
    383
    תודות :
    1,562
    נקודות:
    159
    @shira bira איזה כפות את משתמשת? חד פעמי? או כפות מדידה?
     
    shira bira מודה על התגובה.
  8. shira bira

    shira bira משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/11/18
    הודעות:
    3,578
    תודות :
    29,637
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    ביקורת חברות ויחידים
    מיקום:
    צפון
    בד"כ מדידה אבל שימי לב שזה מתכון ללא כוסות מדידה לכן אפשר כף רגילה.
     
    זה אני :) מודה על התגובה.
  9. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,209
    תודות :
    1,212
    נקודות:
    230
    shira bira ו-לילי 1 מודים על התגובה.
  10. עיתונאית

    עיתונאית משתמש פעיל כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏13/5/18
    הודעות:
    85
    תודות :
    421
    נקודות:
    59
    עיסוק:
    כתיבת כתבות וסיפורת, בין היתר :)
    חברה, להכפיל כמויות, זה טעיםםם!!
    יצא מעולה ממש!
     
    shira bira מודה על התגובה.
  11. shira bira

    shira bira משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/11/18
    הודעות:
    3,578
    תודות :
    29,637
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    ביקורת חברות ויחידים
    מיקום:
    צפון
    @פרקטית. יכולה להעלות?
     
  12. פרקטית

    פרקטית משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏31/10/16
    הודעות:
    1,080
    תודות :
    3,279
    נקודות:
    174
    בכיף.
    [​IMG]
     
    פילפלית, shira bira ו-מירי456 מודים על התגובה.
  13. זה אני :)

    זה אני :) משתמש מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים

    הצטרף:
    ‏3/11/16
    הודעות:
    383
    תודות :
    1,562
    נקודות:
    159
    @shira bira הכנתי את העוגה - יצא מושלם!!!!!!
    היא כמעט נגמרה לפני שבת :rolleyes::rolleyes:
    וכבר הזמינו אותה לכל השבתות הבאות :)
    תודה!
     
    shira bira מודה על התגובה.
  14. אנונימית

    אנונימית משתמש מקצוען הדמיות בתלת מימד עיצוב גרפי איור וציור מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/7/10
    הודעות:
    1,395
    תודות :
    183
    נקודות:
    171
    עיסוק:
    עיצוב גרפי ותלת מימד
    מיקום:
    חיפה
    דף הבית:
    בדיוק אות הדבר אצלינו!!!!
    יצאה מעולה (וגם יפה!)
    וכבר קבלתי הודעה נחרצת להכין אותה מעתה והלאה בקביעות....
    ממש תודה!
    אשמח לעוד שיתופים לעוגות טעימות כאלו....
     
    shira bira מודה על התגובה.
  15. לילי 1

    לילי 1 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,282
    תודות :
    2,325
    נקודות:
    174
    אז גם אצלי, כמו שכבר אמרו, עוגה מזעזעת חחח צריך להגן עליה בחירוף נפש
    העוגה ממש לא מתוקה, לטעמי היא על הקצה כך שבשום אופן לא הייתי מפחיתה סוכר.

    השתמשתי בדמררה כי זה מה היה והמרקם יצא נהדר

    התבקשתי להכין שוב, מתכננת לנסות בלי הפרדת ביצים, עם הקצפה של ביצים שלמות ובלנ אעדכן תוצאות. IMG_20191108_162242_01.jpg
     
    משי 1, java, פילפלית ו-2 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  16. sariw

    sariw משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏17/2/15
    הודעות:
    256
    תודות :
    332
    נקודות:
    69
    אוף, רק לי נפל הקצף כשהוספתי את הקמח?
    יש פיתרון לדבר הזה.
    בלי קשר, יצאה טעימה ממש... רק דחוסה ונמוכה. :-(
     
    shira bira מודה על התגובה.
  17. לילי 1

    לילי 1 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,282
    תודות :
    2,325
    נקודות:
    174
    תנסי להוסיף ידנית עם תנועות
     
    shira bira ו-sariw מודים על התגובה.
  18. ה ש

    ה ש משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏27/5/15
    הודעות:
    328
    תודות :
    896
    נקודות:
    99
    וואווו @shira bira יצא טובבבבבבבב!
    תודה רבה!
    אין מילים!
     
    shira bira מודה על התגובה.
  19. shira bira

    shira bira משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/11/18
    הודעות:
    3,578
    תודות :
    29,637
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    ביקורת חברות ויחידים
    מיקום:
    צפון
    נראה שהקצפת פחות מדי או יותר מדי.
    וכן שימי לב שאת הקמח מוסיפים לסירוגין עם נוזלים ובכמה פעימות.
     
    sariw מודה על התגובה.
  20. sariw

    sariw משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏17/2/15
    הודעות:
    256
    תודות :
    332
    נקודות:
    69
    הוספתי לסירוגין, ובכמויות קטנות.
    זאת בעיה אצלי בכל העוגות.
    כמה זה פחות מדי או יותר מדי? זה ענין של זמן או של להסתכל על הקצף לראות אם הוא כבר טוב? כי באפשרות השניה אני פחות טובה.