עוגה לשבת - טורט קפה ושוקולד קל ומעולה.

shira bira

Moderator
מנהל
כתיבה ספרותית
הוספתי לסירוגין, ובכמויות קטנות.
זאת בעיה אצלי בכל העוגות.
כמה זה פחות מדי או יותר מדי? זה ענין של זמן או של להסתכל על הקצף לראות אם הוא כבר טוב? כי באפשרות השניה אני פחות טובה.
לראות שהוא יציב מאד אך לא נוקשה כמו בטון.
להפסיק את פעולת המיקסר ולראות שאם את מרימה את המקצף נוצר שפיץ עומד.
ואז להאט ולהוסיף את שאר החמרים כמוסבר במתכון.
הוא נפל לך לפני האפיה או לאחריה?
 

sariw

משתמש פעיל
לראות שהוא יציב מאד אך לא נוקשה כמו בטון.
להפסיק את פעולת המיקסר ולראות שאם את מרימה את המקצף נוצר שפיץ עומד.
ואז להאט ולהוסיף את שאר החמרים כמוסבר במתכון.
הוא נפל לך לפני האפיה או לאחריה?
לפני.
ננסה שוב.
תודה!
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@shira bira איזו עוגה מושלמת!
קלה להכנה, כמות סבירה של שמן וסוכר (יחסית לעוגות)
כולם אהבו אצלנו עכשיו זו עוגת השבת התורנית שלנו!
התנור שלי אלוף בלפשל עוגות, וזו לא נפלה
כתבת הכל כל כך ברור!
ממש תודה לך
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נשמע מגרה...

מישהי ניסתה להכין עם סוכר לבן?
מתלבטת אם עדיף להכין עם לבן או לא להכין בכלל.
 

dinaday

משתמש פעיל
אחרי תגובות נלהבות כאלה, בע"ה הולכת להכין לכבוד שבת קודש.

מבררת שוב לגבי גודל תבנית - תוכלי בבקשה לרשום גודל מדויק?
 

ה ש

משתמש מקצוען
אחרי תגובות נלהבות כאלה, בע"ה הולכת להכין לכבוד שבת קודש.

מבררת שוב לגבי גודל תבנית - תוכלי בבקשה לרשום גודל מדויק?
אני עשיתי על תבנית בינונית (כך כתוב על האריזה)
ויצא גבוה ומרשים מאד, וכמובן טעים...
 

נ.ב.

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
הכנתי, מראש הכפלתי כמויות,
ובמוצאי שבת נעמדתי מהר מהר להכין עוד לבחורים שחוזרים לישיבות
 

ליז

משתמש צעיר
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
הי תודה, גם אני הכנתי היום :)
היא יצאה לי די נמוכה וקצת דחוסה (ומאד טעימה!)
אבל לפי התמונות שאתן מעלות, אני רואה שלכולם היא לא יוצאת גבוהה...
אולי כדאי להוסיף קצת א. אפיה?
 

shira bira

Moderator
מנהל
כתיבה ספרותית
הי תודה, גם אני הכנתי היום :)
היא יצאה לי די נמוכה וקצת דחוסה (ומאד טעימה!)
אבל לפי התמונות שאתן מעלות, אני רואה שלכולם היא לא יוצאת גבוהה...
אולי כדאי להוסיף קצת א. אפיה?
לי היא כן יוצאת גבוהה.
תבדקי שאת אופה בשליש אמצעי ושהקצף קשה מספיק אך לא קשה מדי.
 

ליז

משתמש צעיר
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
לי היא כן יוצאת גבוהה.
תבדקי שאת אופה בשליש אמצעי ושהקצף קשה מספיק אך לא קשה מדי.
היא יוצאת לך בגובה התבנית?
כי חוץ מהסוכר;) עשיתי הכל לפי ההוראות, וגם אפיתי בשליש אמצעי....
 

אירועים קרובים

ראש פינה

הפרוגיסטים נותנים בראש

לוח דרושים

למעלה