דגים סלמון בסגנון מתוק ופיקנטי

saralulu

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון אבל לא מאכזב...
שהדג יצא טעים ועסיסי
מחפשת מתכון לעכשיו
יש לי פרוסות סלמון מופשרות...
אני יודעת שיותר טעים טרי אבל כרגע זה מה יש לי
אני רק צריכה להשרות לפני בלימון ומלח...
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
חומרים בלי כמויות יתאים לך?
 

saralulu

משתמש מקצוען
אני אוהבת מתכונים מדויקים
ומקסימום אני משנה אחר-כך לפי הטעם שלי
 

.B.B

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
למרוח מעט על נייר אפיה, להניח פרוסות דג ולשפוך מעל את שאר התערובת.
לאפות כ-25 דק' על 190 מעלות, ואז לפזר מלמעלה מקלות "גפרורים" של שקדים.
לאפות עוד כ-10 דק' מכוסה בנייר כסף.
יוצא מעדן
 

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
לכל פרוסת סלמון פקק של מיץ לימון טרי, (להשאיר לא לשטוף, החמיצות משדרגת את הטעם מאוד)
לפזר בנדיבות אבקת שום גרוס (אפשר גם שום טרי פרוס דק)
מלח.
רוטב סילאן בנדיבות. (אם אין סילאן אפשר לפזר כף סוכר חום.
לאפות 20 דקות בתנור 200 מעלות.
ועוד 3 דקות בחלק העליון של התנור על 220 מעלות להשחמה נאה.
(לפעמים התבנית קצת משחימה זה בסדר, אם יש ריח יותר שרוף קצת להנמיך).
 

.B.B

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
יש גם מתכון עם צ'ילי וטריאקי. מעניין?
 

saralulu

משתמש מקצוען
מתאים לי עם רטבים כמו סויה צי׳לי וטריאקי
שום טרי
דבש או סילאן
מלח ופלפל
שמן
משהו בסגנון הטעמים הזה
או שאני אכין את המתכון הקבוע שיש בו את רוב המרכיבים שכאן
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
לא מתוק, אבל טעים בטרוף

לדג סלמון שלם, להוריד עור,
2/3 כוס שמן
8 שיני שום כתוש
טיפה מלח, פלפל , תבלין (כמון, גריל עוף)
לערבב בצלחת מרק.
חצי למרוח על הדג.
לחצי שנותר להכניס חצי חבילה פרורית זהב,
לערבב,
לשפוך על הדג,
לאפות 20 דקות!!!

אפשר כמובן גם עם פרוסות.
 

.B.B

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
3 כפות טריאקי
3 כפות צ'ילי
2 כפות סויה
כף חומץ
כף שמן זית
כף סילאן
שום כתוש
פלפל שחור ותבלינים איזה שאוהבים.
לערבב, למרוח ולאפות.
 

hehrua

משתמש פעיל

מוצלח מאוד
מניסיון
מכינה בלי טימין ופטרוזיליה
 

saralulu

משתמש מקצוען
מתאים לי עם רטבים כמו סויה צי׳לי וטריאקי
שום טרי
דבש או סילאן
מלח ופלפל
שמן
משהו בסגנון הטעמים הזה
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מתכון חגיגי קצת, אבל טעים תמיד וקללל;

יין לבן
רוטב סויה
סילאן
קצת חרדל
אבקת שום (או שום כתוש אם יש כח)
מלח

לערבב, לשפוך על הדג
להשרות לילה או לפחות 20 דקות (אין תחליף ללילה שלם..)
לפזר שומשום לבן ושחור
לאפות 16 דקות
מעדן
 

רותי חנה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
דבר ראשון- כל רוטב שמכינים יש להשרות כמה שעות לפני אפיה, זה יוצא טעם אחר!!
אני מאוד אוהבת לטגן על אש קטנה פרוסות בצל, חצאי עגבניות שרי וכמה שיני שום
להוסיף מלח, פלפל וטיפה מים- 10 דק' על האש.
בצלחת אני מערבבת שמן ותבלינים
מורחת את ה'רוטב' על הדג ושופכת מלמעלה את הבצל עגבניות ושום
אחרי לילה/ כמה שעות אופה בתנור.
יוצא מאאאאוד טעים!!!
 

saralulu

משתמש מקצוען
דבר ראשון- כל רוטב שמכינים יש להשרות כמה שעות לפני אפיה, זה יוצא טעם אחר!!
אני מאוד אוהבת לטגן על אש קטנה פרוסות בצל, חצאי עגבניות שרי וכמה שיני שום
להוסיף מלח, פלפל וטיפה מים- 10 דק' על האש.
בצלחת אני מערבבת שמן ותבלינים
מורחת את ה'רוטב' על הדג ושופכת מלמעלה את הבצל עגבניות ושום
אחרי לילה/ כמה שעות אופה בתנור.
יוצא מאאאאוד טעים!!!
אני גם אוהבת להשרות רק שעכשיו לא היה לי זמן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה