דגים נספח אתגר 7# האוכל דג ביום דג.

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
@Ayalam

המתכונים נראים מצוין!
מה זה העלעלים במתכון השני?
(שכחת לציין... וזה מעניין אותי...)
 

לא אני

משתמש מקצוען
אולי לרגל האתגר נפצח את הסוד.
יש למסעדה היהודית דג סלמון מושלם.
הוא נקרא אצלם "דג סלמון עדין" וכשהזמנו אירוע המליצו לנו לקחת רק אותו. שווה.
יש לו באמת ועם עדין ונותן מקום לדג עצמו. ויש עליו גרגרי חרדל למעלה.
ניסיתי כל מיני מתכונים עדינים - היו נחמדים ולא "זה".
קניתי גרגרי חרדל - עשו טעם מר נוראי :(
זה הדג - תודה!
1595364754245.png
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שכחתי לכתוב, אני שמה פטרוזליה מעל הדגים
ואחרי האפיה זורקת
למי שאוהב את הארומה של הפטרוזיליה
ממליץ לעשות הפוך
לא לשים את הפטרוזיליה בהתחלה
לאפות בלי הפטרוזיליה, ורק בסוף להוסיף
ככה באמת מקבלים את הארומה של הפטרוזיליה, ולא עלים יבשושים ושרופים למחצה.
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
@יואל ארלנגר - קקטוס
נשמע מתכון פצצה!
אין על הטריות של הדגים, זה עושה הכל...
מספר שאלות:
א. לא יצא לי לראות טחינה של אוג הבורסקאים(סומאק), יש לך מושג לאלו חברות יש סומאק אמיתי?
ב. האם לדעתך זה ילך גם עם סלמון צרוב כמו מינוט סטייק? או שהמרקם הנא הוא חלק מהארוע?
ג. היכן אתה קונה את הדגים? ומה הפרמטרים שעל פיהם אתה קונה אותם?
לנו יש חנות שאנחנו נוהגים לקנות שם ולדעתי הדגים שם טריים מאד ואיכותיים הם בצבע טוב ובמראה טוב, אבל מכאן ועד לעשות דג נא זה עדיין מפחיד אותי, יש איזה שדון קטן שאומר "אולי זה לא ממש טרי"..
ד. אתה משתמש במנגו בוסר או במנגו בשל?
 

Tamiהעובדת

משתמש פעיל
אולי לרגל האתגר נפצח את הסוד.
יש למסעדה היהודית דג סלמון מושלם.
הוא נקרא אצלם "דג סלמון עדין" וכשהזמנו אירוע המליצו לנו לקחת רק אותו. שווה.
יש לו באמת ועם עדין ונותן מקום לדג עצמו. ויש עליו גרגרי חרדל למעלה.
ניסיתי כל מיני מתכונים עדינים - היו נחמדים ולא "זה".
קניתי גרגרי חרדל - עשו טעם מר נוראי :(
זה הדג - תודה!צפה בקובץ המצורף 694438
אפשר מתכון-זה נראה פצצה!!
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
@לא אני
זה נראה שיש מעט ממש גרגירי חרדל...
יש לך אולי תמונה ברורה יותר?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@יואל ארלנגר - קקטוס
נשמע מתכון פצצה!
אין על הטריות של הדגים, זה עושה הכל...
מספר שאלות:
א. לא יצא לי לראות טחינה של אוג הבורסקאים(סומאק), יש לך מושג לאלו חברות יש סומאק אמיתי?
ב. האם לדעתך זה ילך גם עם סלמון צרוב כמו מינוט סטייק? או שהמרקם הנא הוא חלק מהארוע?
ג. היכן אתה קונה את הדגים? ומה הפרמטרים שעל פיהם אתה קונה אותם?
לנו יש חנות שאנחנו נוהגים לקנות שם ולדעתי הדגים שם טריים מאד ואיכותיים הם בצבע טוב ובמראה טוב, אבל מכאן ועד לעשות דג נא זה עדיין מפחיד אותי, יש איזה שדון קטן שאומר "אולי זה לא ממש טרי"..
ד. אתה משתמש במנגו בוסר או במנגו בשל?
א. אני קניתי אצל מוכר תבלינים בשוק של רחובות, מאמין שיש עוד חנויות שאת יכולה לראות טחינה במקום. לגבי חברות - תבליני פרג ידועים באמינות שלהם, לגבי כל השאר אני לא מכיר.
ב. סלמון צרוב לא נראה לי שישתלב, המרקם הנא \ כבוש הוא חלק בלתי נפרד.
ג. אני קונה בהרמס, אבל לא נדיר למצוא חנויות איכותיות של דגים, בפרט של סלמון.
אני אוכל במשך שנים דגים נאים מכל הסוגים, בינתים לא נפלתי על דג שגרם לי להרעלה או משהו כזה, אבל יכול להיות שאני חסין.
ממליצים לנשים בהריון וילדים קטנים לא לצרוך דג נא.
ד. אני מעדיף להשתמש במנגו כמעט בשל, אבל מוצק וחמצמץ.
 

I can do it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
.Ayala F
אני רוצה להכין את הדג
נראה לי ממש משהו טוב שבא עם ניגוב חלה:)

אין לי גריל דג- מה את מציעה לשים במקום?
רק עכשיו ראיתי את זה---
האמת כל תיבול פקנטי טוב ילך עם זה
 

ענינית

משתמש פעיל
לא חסידה גדולה של דגים.
סוג של 'לכבוד שבת'.
אבל רוצה להודות לפותחת האשכול, ולכל אלו שישתפו אותנו במתכונים.
כי גם אם אני לא מעלה, וגם לא מנסה, לקרוא ולהחכים זה מרתק.
אז שוב תודה, ואשמח אם האתגרים יהיו צפופים יותר.
(ואולי גם אעיז להשתתף באחד מהם ;) )
שואלת שוב, באיזה אשכול מדובר? ומהו האתגר?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

g

משתמש צעיר
מתכון לסלמון אן לי תמונות וגם אן לי רכיבים מדויקים ולא תמונה
אבל זה מוגש קר נראה מדהים וטועם מדהים וקל להכנה
אז מעלה את זה כאן
אופים את הדג או שמים על פלטה (שלם!!)בתוך תבנית בלי מים ובלי תיבול ונזהרים שלא יתיבש
מגישים אותו שלם על מצע ירקות חסה נבטים אמריקאים וזה הרעיון
והטעם של הדג מגיע מהרוטב מכינים רוטב עלבסיס מיונז וחרדל ולימון
ששמים בקערה מרכזית בנפרד מהדג וכל אחד שם לו בצלחת וטובל בו את הדג
אז גם ההגשה מטורפת (חצי דג שלם על מצע עלים)וגם הטעם יוצא דג אוטנטי (קר)עים טיבול חמצמץ
אם מישהוא ירצה פרטים מדיקים אני יברר
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ממליץ לעשות הפוך
לא לשים את הפטרוזיליה בהתחלה
לאפות בלי הפטרוזיליה, ורק בסוף להוסיף
ככה באמת מקבלים את הארומה של הפטרוזיליה, ולא עלים יבשושים ושרופים למחצה.
אני משלבת.
חצי צרור בזמן הבישול (שקוע ברוטב כי שלא ישרף)
וחצי מפזרת לאחר הבישול.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה