בשרי נגיסוני פסטרמה ביתית מיוחדים!!

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אך הפרוסות לא יוצאות מושלמות ...
עוף.jpeg
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
יצא לי יבש נורא
כי המשכתי באפיה זה היה נראה לי נע ממש
אבל אולי זה צריך להיות נא?
לא ידעתי מתי זה אפוי אפילו חלקית.
 
נערך לאחרונה ב:

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
יצא לי יבש נורא
כי המשכתי באפיה זה היה נראה לי נע ממש
אבל אולי זה צריך להיות נע?
לא ידעתי מתי זה אפוי אפילו חלקית.
מאכזב ...
זה לא צריך להיות נע , אבל זה יוצא רך ואפוי בדיוק , ע"י ההמתנה לאחר מכן בתנור
(כמו שכתבתי במתון משלימה את הפעולה רק בחום ולא באפייה ממש ...)
שווה לנסות שוב!
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני מכירה שיטת אפיה של חזות לפסטרמה, באפיה של 110-120 מעלות למשך שעה עד שעה וחצי.
החום הנמוך שומר שהחזה לא יתייבש. יוצא מצוין!
 

אין דברים כאלה!

משתמש צעיר
וואוו וואווו וואוו
הכנתי ויצא מטורף!!!!
טעם ממש דומה לפסטרמה
רק יותר ביתית ועדינה
תודה רבה על המתכון!
שמתי טיפה פלפל שחור במקום פלפל שאטה-לא יודעת אפילו אם זה קשןר אחד לשני;)
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תודה על המתכון.
החזה עכשיו בתנור, מחכה לתוצאות..
רוצה להגיש אותו מחר בארוחת צהריים. יש לך אולי רעיון מה יכול ללכת טוב ליד זה?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
תודה על המתכון.
החזה עכשיו בתנור, מחכה לתוצאות..
רוצה להגיש אותו מחר בארוחת צהריים. יש לך אולי רעיון מה יכול ללכת טוב ליד זה?
בכיף!
איך יצא??
הולך עם כל תוספת-אורז, בורגול, קינואה, כוסמת, פסטה ופתיתים
אצלנו אהוב ,במיוחד עם פירה
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בכיף!
איך יצא??
נדע מחר כשנאכל...
הנראות - מעולה!
הולך עם כל תוספת-אורז, בורגול, קינואה, כוסמת, פסטה ופתיתים
אצלנו אהוב ,במיוחד עם פירה
ברוך שכיוונתי. הרגע רואה את התגובה והסיר עם תפוחי אדמה לפירה מתבשל לו על הגז:)
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
נדע מחר כשנאכל...
הנראות - מעולה!

ברוך שכיוונתי. הרגע רואה את התגובה והסיר עם תפוחי אדמה לפירה מתבשל לו על הגז:)
חרוצה שכמוך!
ספרי כמה טעים היה לכם ...
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
שאלה-כשאני מכינה משהו מחזה עוף אני מנקה אותו קודם (חוטים, נימים של דם) איך מכינים מחזה שלם?
ניקוי החזה הוא כמובן בסיס להכנתו, כי לפני הכל אנו רוצים אוכל נקי אסתטי נעים וגם כשר
( לפעמים דם צרור יכול להוות בעיה הלכתית )
גם אני מנקה היטב את החזה ושוטפת אותו ומוציאה את החוטים והנימים וכד'... , בדר"כ החתיכות הללו נמצאות בצד יותר ליד העצמות או בקו האמצע בחיבור של מין קרום כזה , לפעמים יש באמצע חתיכה ואני אכן מוציאה איתה מעט מהעוף אבל התיבול והאפיה מכסים על זה וזה לרוב בלתי נראה...
המון הצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה