בשרי נגיסוני פסטרמה ביתית מיוחדים!!

יהודיתו

משתמש מקצוען
נגיסוני פסטרמה ביתית רכים ומיוחדים !

פסטרמה ביתית היא חלבון נהדר ובריא!
משתלב עם כל תוספת , מתאים לצד צ'ולנט בשבת, ליד צ'יפס או אפילו בתוך פיתה עם קטשופ/חרדל.
היא קלה במיוחד להכנה , ללא פיצ'קונים ועטיפות ותוצאה שווה במיוחד!
אני עושה את זה מחזה עוף או הודו(בהודו צריך זמן אפייה ארוך יותר...)
אוהבת לחצות את החזה לשנים וכך יוצא מיני פסטרמה
אפשר כמובן להשאיר שלמים והפרוסות יוצאות רחבות וגדולות יותר - לבחירתכם!

אז הנה לכם המתכון :

2 חזות עוף -מחולקים ל - 4 ומופשרים לגמרי
1 כף סילאן
1 כף דבש
1 כף תבלין שווארמה
1 כפית גריל עוף
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
מעט פלפל שאטה גרוס
2 כפות שמן זית

הכנה:
מניחים בתבנית בינונית על נייר אפיה את חלקי החזה , שמים תבלינים שמן זית סילאן ודבש ובעזרת מברשת סיליקון מטמיעים היטב ומורחים את החזות (כמו שמורחים ביצה על חלות ), החזה יפריש רוטב מעצמו.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות - ואופים מכוסה בנייר אפיה 20 דקות!! מורידים נייר אפייה ואופים עוד 10 דקות על 180 מעלות
זהו!! לא יותר ! שלא יתייבש! כך הפסטרמה תישאר רכה ועסיסית במיוחד!
פותחים את התנור מעט ומשאירים עוד כחצי שעה להתקררות בתוך התנור!
אח"כ מקררים היטב ופורסים לחתיכות יפות!
טעים חם וקר!
ו--תזהרו שתוך כדי שאתם חותכים לא תעלמנה כל הפרוסות ...;)

ספרו איך יצא ...
בתאבון ולבריאות!
גאוני!!!!!
אני אנסה בע''ה
אני אעדכן
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אני רוצה להכין ,
רוצה הבהרה - "2 חזות עוף -מחולקים ל - 4 "
איך לחתוך כל חזה עוף ?
לאורך ? לרוחב ?
לחתוך כל חזה עוף ל2 ?
מקוה שעדין רלוונטי בשבילך , ואולי לאחרות יעזור...
כל חזה נקרא בעצם פרפר ואותו את מחלקת ל-2 (יש חנויות שמוכרים את זה כבר חצוי ),כך שאם את מחלקת 2 חזות יוצא לך ארבעה חלקים ,חותכים את זה באמצע החזה יש מין קו מחבר כזה... חותכת לאורך
אחרי האפיה יכולה לחתוך לרוחב לחיכות מיני ולאורך לחתיכות גדולות יותר...
לכל שאלה אני כאן...,תצליחי מאוד!
 

מה יש

משתמש מקצוען
נראה טוב!
כמה זמן לדעתכן נשמר במקרר לאחר ההכנה?
מתלבטת כמה להכין...
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
נראה טוב!
כמה זמן לדעתכן נשמר במקרר לאחר ההכנה?
מתלבטת כמה להכין...
נשמר מעולה 2-3 ימים במקרר,
טיפ ממני:
להקפיא פרוסות לפי הכמות שאת צורכת לארוחת צהריים לכמה פעמים
מפשירים על השיש ביום שאת רוצה להגיש ומחממים חצי דקה במיקרוגל
כמו חדש!! (וגם תגלי שיש לך ארוחת צהרים ברגע...)
ואל תגידו לי לא אוכלים אצלי מהמקפיא, פשוט אל תגלו לאף אחד..:censored:
 

מה יש

משתמש מקצוען
נשמר מעולה 2-3 ימים במקרר,
טיפ ממני:
להקפיא פרוסות לפי הכמות שאת צורכת לארוחת צהריים לכמה פעמים
מפשירים על השיש ביום שאת רוצה להגיש ומחממים חצי דקה במיקרוגל
כמו חדש!! (וגם תגלי שיש לך ארוחת צהרים ברגע...)
ואל תגידו לי לא אוכלים אצלי מהמקפיא, פשוט אל תגלו לאף אחד..:censored:
פסטרמה רגילה לא קופאת טוב.. היא סופחת מים,
זה כן עובד?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
מתכון שלך נהדר,
רק טיפ קטן לחרוץ את החזה לאורך ולרוחב מה שמכניס את התיבו יותר פנימה
עוף.jpeg
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שולחן וכיסא

משתמש פעיל
יאווווו איזה טעים זה יצא!!!!
מתכון ממש מוצלח, יוצא באמת בטעם של פסטרמה
תודה רבה רבה על המתכון!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה