מאפים ריבועי קוואקר מופלאים משביעים ובריאים ! כן- ללא מיקסר!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
בס"ד

שאלו אותי אם יש לי מיקסר בבית ..
או אולי יצאתי במחאה נגד קנווד או בוש ...
טוב אז ברור שיש לי --- וכמובן את המיקסר הכי איכותי ויקר כיאה לקייטרינג שלי , תודה לד' !
פשוט, כאמא לילדים שאוהבת להשקיע באוכל בריא וערכים תזונתיים שווים ובלי לוותר על איכות
ממציאה לעצמי את המתכונים הטובים יותר , מחומרים איכותיים , יוצרת אותם ומכניסה בהם מה שיותר בריאות
ומיישמת אותם בס"ד במינימום זמן כי הרי מי כמוני יודעת כמה זמן יש לאמא יהודיה , טובה וחמה
שמשקה ומשקיעה מלבישה ומכבסת,מנקה ומארגנת , מחמיאה ומפרגנת מעניקה ונותנת ו...ו... ו...
וכל שניה אצלה הרבה יותר מיקרה ...!!!!!
אז לבקשת רבות רבות משתפת אתכן בעוד מתכון מיוחד , מוצלח , טעים , בריא ומשביע לבוקר או לאחה"צ
וכמובן --- ללא מיקסר !

ריבועי קוואקר מופלאים !
בקערה גדולה מערבבים היטב (כוסות מדידה של 240 מ"ל)

4 כוסות קוואקר גס
2 כוסות קמח כוסמין מלא( אפשר 80%, ואפשר לבן )
1.5 כוסות סוכר חום (אפשר לבן )
1 כוס קוקוס

בסיר מרתיחים :
6 כפות דבש גדושות
1 ו-1/4 כוס שמן
1 א. אפייה
1/4 כפית ס. לשתיה- לא חובה

הוראות :
מבשלים על האש , כשרותח מסירים מהאש ושופכים על התערובת של היבשים בקערה,
מוסיפים 1/4- 1/2 כוס מים לגיבול מושלם של העיסה
שוטחים על תבנית גדולה (גודל תנור) חד פעמית על ניר אפיה
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים בין 20 דקות ל1/2 שעה - תלוי בתנור שלכם , עד שמזהיב
מוציאים על השיש ומפזרים על העוגה מלמעלה 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות ,
מכניסים לעוד 3-4 דק' לתנור
מוציאים שוב- השוקולד נמס מהחימום ומורחים את השוקולד בעזרת כף
משאירים על השיש להתייצבות ולקירור מלא
חותכים לקוביות 5*5 בערך
נשמר מצוין בהקפאה!

בתאבון ולבריאות !








IMG_6664.JPG
 

קבצים מצורפים

  • IMG_6666.JPG
    IMG_6666.JPG
    4.1 MB · צפיות: 45
  • IMG_6668.JPG
    IMG_6668.JPG
    4.3 MB · צפיות: 45
נערך לאחרונה ב:

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יו נראה מעולה!
תודה לך!
קוואקר רגיל או מהיר הכנה?
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
בס"ד

שאלו אותי אם יש לי מיקסר בבית ..
או אולי יצאתי במחאה נגד קנווד או בוש ...
טוב אז ברור שיש לי --- וכמובן את המיקסר הכי איכותי ויקר כיאה לקייטרינג שלי , תודה לד' !
פשוט, כאמא לילדים שאוהבת להשקיע באוכל בריא וערכים תזונתיים שווים ובלי לוותר על איכות
ממציאה לעצמי את המתכונים הטובים יותר , מחומרים איכותיים , יוצרת אותם ומכניסה בהם מה שיותר בריאות
ומיישמת אותם בס"ד במינימום זמן כי הרי מי כמוני יודעת כמה זמן יש לאמא יהודיה , טובה וחמה
שמשקה ומשקיעה מלבישה ומכבסת,מנקה ומארגנת , מחמיאה ומפרגנת מעניקה ונותנת ו...ו... ו...
וכל שניה אצלה הרבה יותר מיקרה ...!!!!!
אז לבקשת רבות רבות משתפת אתכן בעוד מתכון מיוחד , מוצלח , טעים , בריא ומשביע לבוקר או לאחה"צ
וכמובן --- ללא מיקסר !

ריבועי קוואקר מופלאים !
בקערה גדולה מערבבים היטב (כוסות מדידה של 240 מ"ל)

4 כוסות קוואקר גס
2 כוסות קמח כוסמין מלא( אפשר 80%, ואפשר לבן )
1.5 כוסות סוכר חום (אפשר לבן )
1 כוס קוקוס

בסיר מרתיחים :
6 כפות דבש גדושות
1 ו-1/4 כוס שמן
1 א. אפייה
1/4 כפית ס. לשתיה- לא חובה

הוראות :
מבשלים על האש , כשרותח מסירים מהאש ושופכים על התערובת של היבשים בקערה,
מוסיפים 1/4- 1/2 כוס מים לגיבול מושלם של העיסה
שוטחים על תבנית גדולה (גודל תנור) חד פעמית על ניר אפיה
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים בין 20 דקות ל1/2 שעה - תלוי בתנור שלכם , עד שמזהיב
מוציאים על השיש ומפזרים על העוגה מלמעלה 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות ,
מכניסים לעוד 3-4 דק' לתנור
מוציאים שוב- השוקולד נמס מהחימום ומורחים את השוקולד בעזרת כף
משאירים על השיש להתייצבות ולקירור מלא
חותכים לקוביות 5*5 בערך
נשמר מצוין בהקפאה!

בתאבון ולבריאות !








צפה בקובץ המצורף 1562028
יו, הזכרת לי נשכחות.

הייתי עושה את זה המון (רק שבמתכון שלי היה מרגרינה במקום שמן)

זה טעים!
 

Amsterdam

משתמש רשום
הכנתי
תודה רבה!
יצא טעים במיוחד!

זה היה ניסוי אחרון אצלי לראות אם הילדים שלי יסכימו לאכול עוגיות קוואקר , כי הם פשוט לא אוהבים בשום צורה.
והפעם , כבר חצי תבנית נגמרה
עשיתי בתבנית אלומניום A4 כדי שייצא קצת גבוה יותר ורך.

תודה רבה על ההשקעה שלך בכתיבת המתכונים ובמענה סבלני ונעים!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
זה רך או קשה?
ז"א מתאים גם לילדים קטנים?
תלוי בזמן האפייה שלך , כמו שרשמתי לאפות יוצא בין לבין ומתאים בהחלט לילדים ...
(ניתן לאפות יותר לקבלת מרקם קשה יותר..)
זה בדיוק כמו כל עוגייה או בסקוויט שתתני ..
וילד קטן יותר שצריך השגחה אז בכל מה שיאכל צריך את ההשגחה..
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
חייבים קוקוס?
כן, זה חלק מהמרקם
ואני אגלה לך שיש לי שניים בבית ש'נדרו' שלא יאכלו קוקוס והם לא יודעים על קיומו ..
כך שלא מרגישים את זה אם לזאת כוונתך...
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
הכנתי
תודה רבה!
יצא טעים במיוחד!

זה היה ניסוי אחרון אצלי לראות אם הילדים שלי יסכימו לאכול עוגיות קוואקר , כי הם פשוט לא אוהבים בשום צורה.
והפעם , כבר חצי תבנית נגמרה
עשיתי בתבנית אלומניום A4 כדי שייצא קצת גבוה יותר ורך.

תודה רבה על ההשקעה שלך בכתיבת המתכונים ובמענה סבלני ונעים!
שמחת אותי מאוד!
שמחה בשבילך ובשביל הילדים!
תודה!
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

שפעל'ה - קייטרינג

תודה כל הכבוד לך, אין עליך!
יש בחנויות תבלינים קוואקר שלמים כמו של הגרנולה ויש גרוס יותר, מה עדיף?
והאם השוקולד מלמעלה הכרחי בשביל הטעם, פשוט ליום יום זה די מלכלך ופחות בריא.?

בנתיים כל מה שניסיתי מהמתכונים שלך יצא מוצלח!
תודה תודה!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

תודה כל הכבוד לך, אין עלייך
יש בחנויות תבלינים קוואקר שלמים כמו של הגרנולה ויש גרוס יותר, מה עדיף?
בנתיים כל מה שניסיתי מהמתכונים שלך יצא מוצלח!
שימחת אותי מאוד מאוד!
יש שני סוגי קוואקר מסבירה שוב לתועלת כולם:
1. קוואקר גס- הוא העבה יותר הגדול יותר , הקשה יותר והוא נקרא קוואקר רגיל , ממנו עושים גרנולה וכד'..
2. קוואקר דק- הוא הדק, הטחון , הקמחי יותר , והוא נקרא קוואקר דק מהיר הכנה , משתמשים בו לדייסות, לעוגיות, להסמכת תבשילים ועוד...

אז המרשם הנ"ל הוא מקוואקר גס- דווקא!!
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@שפעל'ה - קייטרינג יש לי מתכון ממש דומה אבל עם מרגרינה בלי אפשרות להחליף...
מתחשק לי לנסות את המתכון שלך הבעיה שיש לי קוואקר דק האם ילך?
ואגב השתמשת בסוכר דמררה או חום כהה?
 
נערך לאחרונה ב:

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
@שפעל'ה - קייטרינג יש לי מתכון ממש דומה אבל עם מרגרינה בלי אפשרות להחליף...
מתחשק לי לנסות את המתכון שלך הבעיה שיש לי קוואקר דק האם ילך?
ואגב השתמשת בסוכר דמררה או חום כהה?
'בלי אפשרות להחליף'- זה את מחליטה, אני באופן אישי לא אופה עם מרגרינה לבית
לא ניסיתי עדיף לדעתי כן את הגס, זה חלק מהמרקם ובפרוש גם מהטעם
סוכר חום רגיל ,בהיר
 

מירימ

משתמש פעיל
בס"ד

שאלו אותי אם יש לי מיקסר בבית ..
או אולי יצאתי במחאה נגד קנווד או בוש ...
טוב אז ברור שיש לי --- וכמובן את המיקסר הכי איכותי ויקר כיאה לקייטרינג שלי , תודה לד' !
פשוט, כאמא לילדים שאוהבת להשקיע באוכל בריא וערכים תזונתיים שווים ובלי לוותר על איכות
ממציאה לעצמי את המתכונים הטובים יותר , מחומרים איכותיים , יוצרת אותם ומכניסה בהם מה שיותר בריאות
ומיישמת אותם בס"ד במינימום זמן כי הרי מי כמוני יודעת כמה זמן יש לאמא יהודיה , טובה וחמה
שמשקה ומשקיעה מלבישה ומכבסת,מנקה ומארגנת , מחמיאה ומפרגנת מעניקה ונותנת ו...ו... ו...
וכל שניה אצלה הרבה יותר מיקרה ...!!!!!
אז לבקשת רבות רבות משתפת אתכן בעוד מתכון מיוחד , מוצלח , טעים , בריא ומשביע לבוקר או לאחה"צ
וכמובן --- ללא מיקסר !

ריבועי קוואקר מופלאים !
בקערה גדולה מערבבים היטב (כוסות מדידה של 240 מ"ל)

4 כוסות קוואקר גס
2 כוסות קמח כוסמין מלא( אפשר 80%, ואפשר לבן )
1.5 כוסות סוכר חום (אפשר לבן )
1 כוס קוקוס

בסיר מרתיחים :
6 כפות דבש גדושות
1 ו-1/4 כוס שמן
1 א. אפייה
1/4 כפית ס. לשתיה- לא חובה

הוראות :
מבשלים על האש , כשרותח מסירים מהאש ושופכים על התערובת של היבשים בקערה,
מוסיפים 1/4- 1/2 כוס מים לגיבול מושלם של העיסה
שוטחים על תבנית גדולה (גודל תנור) חד פעמית על ניר אפיה
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים בין 20 דקות ל1/2 שעה - תלוי בתנור שלכם , עד שמזהיב
מוציאים על השיש ומפזרים על העוגה מלמעלה 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות ,
מכניסים לעוד 3-4 דק' לתנור
מוציאים שוב- השוקולד נמס מהחימום ומורחים את השוקולד בעזרת כף
משאירים על השיש להתייצבות ולקירור מלא
חותכים לקוביות 5*5 בערך
נשמר מצוין בהקפאה!

בתאבון ולבריאות !








צפה בקובץ המצורף 1562028
תודה רבה על המתכון! אוהבת קואקר..!
יצא יאמי יאמי!
הכנתי חצי כמות לניסוי
הולכת לקנות חומרים לכמות כפולה :)
שוקולד הייתי מפחיתה משמעותית, יצא לי המווון (שמתי כמובן חצי כמות)
 

(:chavi:)

משתמש פעיל
מתכון מעולה
רק שאלה- איך אפשר לקרוא לו בריא?
סוכר, דבש, שמן בכמות לא מועטה....
זה עדיין נקרא בריא?
בגלל הקוואקר?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
מתכון מעולה
רק שאלה- איך אפשר לקרוא לו בריא?
סוכר, דבש, שמן בכמות לא מועטה....
זה עדיין נקרא בריא?
בגלל הקוואקר?
בריא - השאלה ביחס למה
בריא זה ירקות , בריא זה חומוס, בריא זה חסה
ביחס לבסקוויטים, רוגעלך או לכל מאפה מקמח רגיל ומלא סוכר או מרגרינה אז -זה יחסית בריא
בפרט שהבסיס הוא קוואקר שעל מעלותיו אין חולק
גם במשהו בריא חובה תמיד לשמור על מידתיות וכמות !!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה