אתם מוזמנים להוסיף מתכונים חלביים. הפלוס בשבועות, אגב זה שאפשר לבשל את הכל במקום..
רוטב אלפרדו (שמנת פטריות)
מטגנים בצל עם חבילת חמאה.
מוסיפים לטיגון חבילת פטריות (שימורים. זה מה שאני עושה בכל אופן.. לא מתעסקת עם טריים)
מוסיפים לסיר חצי כוס חלב, חבילת שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור.
פשוט פשוט, וטעים לגמרי!!
יש כאלה שמתשמשים בשום במקום בצל, לדעתי האישית זה פחות טעים - יוצא מר יותר ופחות מתוק.
הרוטב כמובן הולך עם רביולי גבינה (http://www.prog.co.il/showthread.php?t=74482&goto=newpost)
וכן מתאים להקרים איתו תפו"א, בקצרה:
עוטפים תפו"א בנייר כסף (שלמים, עם הקליפה - רק שוטפים טוב לפנ"כ)
מכניסים לתנור לעוצמה גבוהה, עד שהם קצת מתרככים.
מוציאים מהתנור, מוציאים את הנייר כסף וחותכים את התפו"א עם הקליפה לפרוסות בעובי של כ1-1.5 ס"מ.
מסדרים בתבנית אלומיניום, שופכים על זה את הרוטב, לשים לב שגם יכנסו בין הפרוסות של התפו"א, מסדרים פרוסות של גבנ"צ מעל / גבנ"צ מגורדת (יש המהדרין גם לשים גבנ"צ מתחת לתפו"א..) ומכניסים לתנור עד שהתפו"א ממש רכים והגבנ"צ נמסה.
יש לשים לב שהגבנ"צ לא תישרף! אפשר בהתחלה לכסות עם נייר כסף ולקראת סוף האפייה להוציא.
בתאבון!
רוטב אלפרדו (שמנת פטריות)
מטגנים בצל עם חבילת חמאה.
מוסיפים לטיגון חבילת פטריות (שימורים. זה מה שאני עושה בכל אופן.. לא מתעסקת עם טריים)
מוסיפים לסיר חצי כוס חלב, חבילת שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור.
פשוט פשוט, וטעים לגמרי!!
יש כאלה שמתשמשים בשום במקום בצל, לדעתי האישית זה פחות טעים - יוצא מר יותר ופחות מתוק.
הרוטב כמובן הולך עם רביולי גבינה (http://www.prog.co.il/showthread.php?t=74482&goto=newpost)
וכן מתאים להקרים איתו תפו"א, בקצרה:
עוטפים תפו"א בנייר כסף (שלמים, עם הקליפה - רק שוטפים טוב לפנ"כ)
מכניסים לתנור לעוצמה גבוהה, עד שהם קצת מתרככים.
מוציאים מהתנור, מוציאים את הנייר כסף וחותכים את התפו"א עם הקליפה לפרוסות בעובי של כ1-1.5 ס"מ.
מסדרים בתבנית אלומיניום, שופכים על זה את הרוטב, לשים לב שגם יכנסו בין הפרוסות של התפו"א, מסדרים פרוסות של גבנ"צ מעל / גבנ"צ מגורדת (יש המהדרין גם לשים גבנ"צ מתחת לתפו"א..) ומכניסים לתנור עד שהתפו"א ממש רכים והגבנ"צ נמסה.
יש לשים לב שהגבנ"צ לא תישרף! אפשר בהתחלה לכסות עם נייר כסף ולקראת סוף האפייה להוציא.
בתאבון!