דגים מתכון לסלמון מאתגר

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
שלום
אני צריכה רעיון למתכון לסלמון בלי המוצרים הבאים:
* עגבנייה, קטשופ, רסק
* סוכר לבן
* תבלינים חריפים
* גמבה
* בלי מידי הרבה מלח (לא סויה למשל)
*קמח לבן
 
נערך לאחרונה ב:

FLY HIGH

משתמש מקצוען
מתכון מושלם שאני מכינה לפחות פעם בשבועיים
 

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
מתכון מושלם שאני מכינה לפחות פעם בשבועיים
יש מצב להעתיק לפה?
תודה רבה ותזכי למצוות
 

FLY HIGH

משתמש מקצוען
יש מצב להעתיק לפה?
תודה רבה ותזכי למצוות

מצרכים למתכון​

2 נתחי פילה סלמון ללא העור (כ-200 גרם כל אחד)
כפית חרדל
כפית דבש
4 כפות שמן זית
מעט פלפל לבן
מעל מלח
1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים

הוראות הכנה​

בקערה קטנה נערבב שמן זית עם מלח, פלפל לבן, דבש וחרדל.
בצלחת עמוקה מעט נפזר את השקדים המולבנים.
נשרה את נתחי פילה הסלמון בתערובת השמן זית עם הדבש והחרדל לכשעה ולאחר מכן נצפה בשקדים.
נשמן מעט תבנית פיירקס קטנה ובה נניח את נתחי הסלמון שלנו.
נאפה את הסלמון בתור שחומם מראש ל-190 מעלות כ- 15 דקות, עד שהסלמון מוכן אך לא ייבש.
 

מאמינה בניסים

משתמש צעיר
שלום
אני צריכה רעיון למתכון לסלמון בלי המוצרים הבאים:
* עגבנייה, קטשופ, רסק
* סוכר לבן
* תבלינים חריפים
* גמבה
* בלי מידי הרבה מלח (לא סויה למשל)
*קמח לבן
מתכון פצצה שהכנתי כמה פעמים, נראה לי מתאים
אפשר להפחית קצת מכמות המלח אם רוצים (למרות שזה ממש לא הרבה)
https://www.10dakot.co.il/recipe/סלמון-בציפוי-אגוזים/
 

איזה מאמי

משתמש פעיל
מתכון טעים מעדן!!
מאדים ירקות חתוכים לקוביות (בצל, קישוא, תפו"א, בטטה וכו')
מסירים מהאש ומוסיפים מיונז ותבלינים, ואופים.
 

אלחנן.ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
סלמון בעשבי תיבול:
לבזוק על הדג מלח וא. שום, מעט מיץ לימון- לא חובה.
לערבב עשבי תיבול(איזה שיש- פטרוזיליה, כוסברה וכד') עם שום ולשפוך בנדיבות על הדג, לאפות 20 דקות.
אותו רעיון אפשר לעשות בשום שמיר ויוצא מעדן!!!
 

אמיליה

משתמש מקצוען
סלמון הוא דג טעים בפני עצמו, לא צריך יותר מדי כדי שיהיה מוצלח
מלח גס, פלפל שחור גרוס, חצי כוס יין לבן, חצי כוס מיץ לימון
ולאפות כמו שרגילים
זה מתכון ששומר על הטעם הטבעי והטעים של הדג
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא אוהבת את השילוב של מיץ לימון עם הסלומון, עושה דברים בסגנון שהביאו פה אבל בלי המיץ לימון.

השבת עשיתי עם שום קצוץ (שתי שיניים על כל פרוסה), ערבבתי עם מיונז, חרדל, דבש, קצת מלח וטימין יבש.
 

saryk

משתמש מקצוען
מתכון אהוב אצלנו:
מאדים רצועות בצל וקילופי גזר (גזר מקולף עד הסוף) . מתבלים בשמ"ז וגריל דג.
מתבלים גם את פרוסות הסלמון בגריל דג , שום וכמון, ומעליהן את הירקות.
אפשר לפזר מעל פירורי לחם, ניתן לוותר.
ואופים כרבע שעה.
 

אחוזה בהר

משתמש מקצוען
מתכון מושלם!!!
שמן זית מלח גס ופלפל שחור גרוס
לאפות בגריל
ומיד שיוצא מהתנור כמה טיפות מיץ לימון על כל פרוסה
מעדן!!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה