עוגות/עוגיות משתפת-פסי שמרים מוצלחים ביותר!!

רמזור צהוב

משתמש חדש
קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.

החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)

כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)

בהצלחה!!!
תודה ענקית על המתכון!!!
הכנתי ויצא פצצה!!!!
 

סתם אחת

משתמש מקצוען
תודה על המתכון! הכנתי לחג ויצא מוצלח מאד! (היתה לי בעיה קטנה - כמות המילוי לא הספיקה לכל הפסים, אז באחרון שמתי שוקולד למריחה + קקאו וסוכר)
 

Mail

משתמש מקצוען
@זהבהלה
7.5 כוסות זה כמעט קילו, את שמה פחות מ2 כוסות מים?
או שלא הבנתי נכון?
 

מרחבים

משתמש מקצוען
@זהבהלה
מה יכולה להיות הסיבה שאני עושה כבר פעמיים את הבצק לפי כל ההוראות ולא תופח במילימטר??
האם צריך להיזהר שמשו אחד לא יגע בשני כמשהים את החומרים ל15 דקות?
מישהו פה יוכל להחכים אותי?
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
@זהבהלה
מה יכולה להיות הסיבה שאני עושה כבר פעמיים את הבצק לפי כל ההוראות ולא תופח במילימטר??
האם צריך להיזהר שמשו אחד לא יגע בשני כמשהים את החומרים ל15 דקות?
מישהו פה יוכל להחכים אותי?
אם את שמה בקערה לפי הסדר שבמתכון לא אמורה להיות בעיה, הכנתי כך כבר עשרות פעמים.
(באופן כללי אסור שהמלח יגע בשמרים)
 

מרחבים

משתמש מקצוען

אם את שמה בקערה לפי הסדר שבמתכון לא אמורה להיות בעיה, הכנתי כך כבר עשרות פעמים.
(באופן כללי אסור שהמלח יגע בשמרים)

אולי השמרים ישנים?
אני ממש לא יודעת במה לתלות את זה.
עשיתי את זה כבר פעמיים בעבר בסדר הזה ויצא מוצלח אש.
והיום פעמיים ברצף ויצא זוועה. בצק פשוט לפח.
השמרים לא נראה לי, כי ביום חמישי אפיתי איתם חלות ולחמניות ויצא משהו.
אפשר לעשות את המתכון רגיל בלי ההשהיה?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני ממש לא יודעת במה לתלות את זה.
עשיתי את זה כבר פעמיים בעבר בסדר הזה ויצא מוצלח אש.
והיום פעמיים ברצף ויצא זוועה. בצק פשוט לפח.
השמרים לא נראה לי, כי ביום חמישי אפיתי איתם חלות ולחמניות ויצא משהו.
אפשר לעשות את המתכון רגיל בלי ההשהיה?
אני עושה בלי ההשהיה ויוצא מעולה.
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ו

אז את באמת שמה דבר ראשון את המלח? הכל לפי הסדר שמופיע?
חשבתי אולי לנסות לשים את המלח בסוף..
אני שמה את המלח בסוף
כמו כל הבצקים שלי, קמח שמרים, סוכר וחלק מהמים,
כשמתחיל להתגבש מוסיפה שמן, ביצים,
ועוד מים כמה שצריך,
ובסוף את המלח.
במתכון הזה אני שמה רק 1 כוס שמן ויותר מים.
 

נגעומדי

משתמש רשום
קילו קמח וכוסות ח"פ רגילות של 180
או קילו קמח וכוסות קרטון של שתיה חמה?
לא הבנתי מכל התגובות כאן איך יצא לי בצק הכי נעים
אשמח למענה של מישהי שניסתה ויוצא לה בצק רך ונעים!
 

מ. י.

משתמש מקצוען
קילו קמח וכוסות ח"פ רגילות של 180
או קילו קמח וכוסות קרטון של שתיה חמה?
לא הבנתי מכל התגובות כאן איך יצא לי בצק הכי נעים
אשמח למענה של מישהי שניסתה ויוצא לה בצק רך ונעים!
קילו קמח וכוסות של 240 מ"ל
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה