אפשר להוסיף גבינה צהובה -מעדןלביבות תירס המצאתי
אלוף ודקת הכנה
כוס פרורי לחם מתובלים
קופסת תירס בלי המים
2 ביצים
חצי גביע שמנת חמוצה (לא חובה)
מלח, פלפל, אב מרק...
מטגנים בשמן היטב משני הצדדים
מעדן...
אפשר להוסיף גבינה צהובה -מעדןלביבות תירס המצאתי
אלוף ודקת הכנה
כוס פרורי לחם מתובלים
קופסת תירס בלי המים
2 ביצים
חצי גביע שמנת חמוצה (לא חובה)
מלח, פלפל, אב מרק...
מטגנים בשמן היטב משני הצדדים
מעדן...
עשיתי היום, יצא ממש מוצלח! כולם כל כך אהבו, תודה רבה!פיתות בצל וזעתר טעימות להפליא
מטגנים בצל עד להזהבה
מעבירים לקערה (יחד עם השמן) ומוסיפים:
1-2 ביצים
מלח לפי הטעם
מסדרים בתבנית פיתות קנויות, (עם פיתות מיני זה יוצא מאד חמוד אבל אפשר גם גדולות)
שופכים בנדיבות מהבצל עם הביצים
בוזקים מלמעלה זעתר
מכניסים לתנור עד שה'חביתה' מעל הפיתה מזהיבה מעט
אפשר להוריד לכמה דקות לתחתית התנור כדי לקבל קרנצ'יות מלמטה
טעים מאד מאד!!!
בתאבון
למי יש מתכון לרוטב פיצה טוב.
ניסיתי מתכון שהעלו בפורום בעבר ולא יצא מוצלח.
מלפפון חמוץ זה חובה ברוטב?
מה המשקל של חבילה קטנה?מתכון סופגניות מהירות:
חבילה קטנה קמח תופח
בהצלחה!
350 גר'מה המשקל של חבילה קטנה?
תודה
זה מתכון שפעם העלו כאן
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי
2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
בלי השאטה ומוסיפה 1 מלפפון חמוץ גדול או 2 קטנים, משדרג המון המון,
לא יודע כמה הכמות של השמן נכונה כאן, נשמע לי מוגזם לחלוטין, אני לא שם שמן בכלל.
הרוטב הזה מיועד למריחה על הפיצה באפייה מעל הבצק? או לאחר האפייה?זה מתכון שפעם העלו כאן
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי
2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
בלי השאטה ומוסיפה 1 מלפפון חמוץ גדול או 2 קטנים, משדרג המון המון,
לא יודע כמה הכמות של השמן נכונה כאן, נשמע לי מוגזם לחלוטין, אני לא שם שמן בכלל.
אני משתמש איתו גם ללפני האפיההרוטב הזה מיועד למריחה על הפיצה באפייה מעל הבצק? או לאחר האפייה?
הכנתי את הפשטידה לערב לביבות משפחתית (הכנתי פי 1.5 וזה הספיק ל2 תבניות ח"פ עגולות)פשטידת גבינה ופטריות
קוצצים 2 בצלים ומטגנים במעט שמן
מוסיפים 2 קופ' פטריות ומאדים עוד מס' דקות
מוסיפים 1 שמנת מתוקה ומבשלים עד לסף רתיחה
מוסיפים 4 כפות אבקת מרק בצל (או פטריות או חצי חצי ואפשר גם קצת פחות)
מערבבים בקערה:
2 קוטג'
4 ביצים
3 כפות קמח
מלח פלפל
מאחדים את 2 התערובות
מוסיפים 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת.
אופים בחום בינוני 35 דקות.
מפזרים מלמעלה עוד 1/2 כוס גב"צ מגורדת ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
מתאים לתבנית ח"פ בגודל A4.
בהצלחה ובתאבון
חני
תודה גם לך על המשובהכנתי את הפשטידה לערב לביבות משפחתית (הכנתי פי 1.5 וזה הספיק ל2 תבניות ח"פ עגולות)
היא יצאה פשוט מדהימה, כולםםםם התלהבו מאוד ולא נשאר כלוםםםם
תודה רבה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכח
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: