טוחנת עם הפלפל או מוציאה לפני הטחינה?טיפ לטעם מדהים למרק כתום - לאפות בתנור פלפל אדום עד לריכוך, ולהוסיף למרק. מקפיץ בכמה רמות.
אני מוסיפה גם טיפונת מרגרינה לטעם מוקרם. יוצא חלום, ולא לחינם הוא המרק האהוב ביותר.
עם הפלפל.טוחנת עם הפלפל או מוציאה לפני הטחינה?
שלב משמעותי לטעם,מחפשת מתכון...
הייתי רוצה שמתבסס על בטטה וגזר ואם אפשר ללא בצל.
תודה
בדיוק מה שאת מחפשת!!מחפשת מתכון...
הייתי רוצה שמתבסס על בטטה וגזר ואם אפשר ללא בצל.
תודה
כןהאם המרק מוצלח בהקפאה? אני צריכה להכין לאדם שאשתו מאושפזת לתקופה ארוכה שיוכל להוציא מהמקפיא מנה חמה וטובה.
איך?שלב משמעותי לטעם,
לאדות בשמן את הירקות לפני הוספת המים
על אש נמוכה.
נשמע מענין.אני מכניסה לתבנית אפייה ח"פ קישוא, בטטה, דלעת, גזרים ובצל(חבל לוותר..) חותכת לחתיכות גדולות, שמה קצת שמן , מלח ואבקת מרק, אופה בתנור (מכוסה) , אחרי האפייה מוסיפה עוד מלח ,פלפל שחור ומים וטוחנת. וזהו . הטעם של הירקות הרבה יותר מורגש, וגם הוויטמנים לא בורחים למים..
חותכת קוביות, שמה שמן, ועל אש נמוכה מאדה.איך?
את קוצצת אותם דק?
הרי שמים כמות של ירקות את מצליחה לאדות את כולם?
קיץ בריא :)
הגיע הזמן להיות עם מקצוע ביד!
הנה כמה קורסים שמתחילים ממש כעת:
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
386
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון