דגים מכירה מתכון של מושט ברוטב שמיר/כוסברה?

I) AM)

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון של דג מושט מעולה ברוטב שטוחנים במעבד מזון שום, שמן זית ושמיר/כוסברה , עם עגבניות מעל הדג
מישהי יודעת מה מהמתכון המדויק? אשמח..
תודה
 

מג'

משתמש מקצוען
בלי עגבניות אבל מאוד טעים:

מושט בטעם שום שמיר:
שיני שום
שמיר טרי אם אין אפשר גם מיובש
מיונז
מעט מלח
מים

לטחון בבלנדר ולשפוך מעל המושטים
אופים על חום גבוה ללא כיסוי עד שמבעבע.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם בפילה מושט עסקינן אז זו ההמלצה שלי:
א. להשרות כ- 10 דקות במים עם לימון ומלח ולשטוף.

ב. להניח במעבד מזון (או לקצוץ ידנית)
1. שמן זית (בערך כף או שתיים לכל חתיכת דג).
2. שיני שום כתושות (שן או שתיים לכל חתיכת דג)
3. צרור כוסברה/פטרוזיליה - חופן עבור כל יחידת דג.
לטחון ולערבב עם מלח ופלפל גרוס, למרוח את הדגים באופן יסודי.
מפזרים מעל חצאי שרי ואופים מכוסה כ20-25 דקות ב-180 מעלות
להסיר את הכיסוי ולאפות כ5-10 דק' נוספות בגריל.

אם אין בבית עשבי תיבול טריים פשוט מערבבים בקערה שמן, שום, מלח ופלפל וכפית שטוחה טימין ומורחים את הדג
מפזרים עגבניות ואופים כמוסבר לעיל.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אללי, לא בדקתי מעולם את היחס. :)
מים לכיסוי, חופן מלח, שליש כוס מיץ לימון.
 

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אם בפילה מושט עסקינן אז זו ההמלצה שלי:
א. להשרות כ- 10 דקות במים עם לימון ומלח ולשטוף.

ב. להניח במעבד מזון (או לקצוץ ידנית)
1. שמן זית (בערך כף או שתיים לכל חתיכת דג).
2. שיני שום כתושות (שן או שתיים לכל חתיכת דג)
3. צרור כוסברה/פטרוזיליה - חופן עבור כל יחידת דג.
לטחון ולערבב עם מלח ופלפל גרוס, למרוח את הדגים באופן יסודי.
מפזרים מעל חצאי שרי ואופים מכוסה כ20-25 דקות ב-180 מעלות
להסיר את הכיסוי ולאפות כ5-10 דק' נוספות בגריל.

אם אין בבית עשבי תיבול טריים פשוט מערבבים בקערה שמן, שום, מלח ופלפל וכפית שטוחה טימין ומורחים את הדג
מפזרים עגבניות ואופים כמוסבר לעיל.

תודה!
ממש מוצלח
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני עושה ככה:
ראש שום כתוש
שמיר טרי קצוץ
כוסברה טריה קצוצה
כף פפריקה מתוקה
מעט גריל דג
שלוש רבעי כוס שמן זית
מערבבים הכל יחד
מברישים את הדג
מעל מפזרים מלח גס
אני שמה לילה במקרר
ואז אופה
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני עושה ככה:
ראש שום כתוש
שמיר טרי קצוץ
כוסברה טריה קצוצה
כף פפריקה מתוקה
מעט גריל דג
שלוש רבעי כוס שמן זית
מערבבים הכל יחד
מברישים את הדג
מעל מפזרים מלח גס
אני שמה לילה במקרר
ואז אופה
וגם לפעמים משדרגת עם עגבניות שרי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמה

א תְּהִלָּה לְדָוִד אֲרוֹמִמְךָ אֱלוֹהַי הַמֶּלֶךְ וַאֲבָרֲכָה שִׁמְךָ לְעוֹלָם וָעֶד:ב בְּכָל יוֹם אֲבָרֲכֶךָּ וַאֲהַלְלָה שִׁמְךָ לְעוֹלָם וָעֶד:ג גָּדוֹל יְהוָה וּמְהֻלָּל מְאֹד וְלִגְדֻלָּתוֹ אֵין חֵקֶר:ד דּוֹר לְדוֹר יְשַׁבַּח מַעֲשֶׂיךָ וּגְבוּרֹתֶיךָ יַגִּידוּ:ה הֲדַר כְּבוֹד הוֹדֶךָ וְדִבְרֵי נִפְלְאוֹתֶיךָ אָשִׂיחָה:ו וֶעֱזוּז נוֹרְאֹתֶיךָ יֹאמֵרוּ (וגדולתיך) וּגְדוּלָּתְךָ אֲסַפְּרֶנָּה:ז זֵכֶר רַב טוּבְךָ יַבִּיעוּ וְצִדְקָתְךָ יְרַנֵּנוּ:ח חַנּוּן וְרַחוּם יְהוָה אֶרֶךְ אַפַּיִם וּגְדָל חָסֶד:ט טוֹב יְהוָה לַכֹּל וְרַחֲמָיו עַל כָּל מַעֲשָׂיו:י יוֹדוּךָ יְהוָה כָּל מַעֲשֶׂיךָ וַחֲסִידֶיךָ יְבָרֲכוּכָה:יא כְּבוֹד מַלְכוּתְךָ יֹאמֵרוּ וּגְבוּרָתְךָ יְדַבֵּרוּ:יב לְהוֹדִיעַ לִבְנֵי הָאָדָם גְּבוּרֹתָיו וּכְבוֹד הֲדַר מַלְכוּתוֹ:יג מַלְכוּתְךָ מַלְכוּת כָּל עֹלָמִים וּמֶמְשֶׁלְתְּךָ בְּכָל דּוֹר וָדוֹר:יד סוֹמֵךְ יְהוָה לְכָל הַנֹּפְלִים וְזוֹקֵף לְכָל הַכְּפוּפִים:טו עֵינֵי כֹל אֵלֶיךָ יְשַׂבֵּרוּ וְאַתָּה נוֹתֵן לָהֶם אֶת אָכְלָם בְּעִתּוֹ:טז פּוֹתֵחַ אֶת יָדֶךָ וּמַשְׂבִּיעַ לְכָל חַי רָצוֹן:יז צַדִּיק יְהוָה בְּכָל דְּרָכָיו וְחָסִיד בְּכָל מַעֲשָׂיו:יח קָרוֹב יְהוָה לְכָל קֹרְאָיו לְכֹל אֲשֶׁר יִקְרָאֻהוּ בֶאֱמֶת:יט רְצוֹן יְרֵאָיו יַעֲשֶׂה וְאֶת שַׁוְעָתָם יִשְׁמַע וְיוֹשִׁיעֵם:כ שׁוֹמֵר יְהוָה אֶת כָּל אֹהֲבָיו וְאֵת כָּל הָרְשָׁעִים יַשְׁמִיד:כא תְּהִלַּת יְהוָה יְדַבֶּר פִּי וִיבָרֵךְ כָּל בָּשָׂר שֵׁם קָדְשׁוֹ לְעוֹלָם וָעֶד:
נקרא  0  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה