מידע שימושי מילוי לעוגיות מקרון

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני צריכה מתכון קל וטעים למילוי לעוגיות מקרון.
שיהיה מתאים בצבע לעוגיות וורודות.

תודה!
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בבקשה?
@hbecker וכל המוכשרות?..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
את יכולה גנאש שוקולד חום או לבן.

לגנאש חום:
100 גרם שוקולד מריר
75 מ"ל ריצ' או שמנת לגירסא חלבית
מחממים את הריצ' ומוסיפים שוקולד שבור לקוביות. מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת קרם חלק.
מוסיפים טעם- נוגט, קרם קפוצ'ינו, מלית פירות יער, מלית חלבה, קרם קרמל, מחית פיסטוק וכיוצ"ב

מחכים שהגנאש יתקשה במידה שניתן לזלף אותו אבל הוא לא יברח מצידי המקרון.


גנאש לבן:
שוקולד לבן כפול מהריצ'
כל השאר אותו דבר
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
את יכולה גנאש שוקולד חום או לבן.

לגנאש חום:
100 גרם שוקולד מריר
75 מ"ל ריצ' או שמנת לגירסא חלבית
מחממים את הריצ' ומוסיפים שוקולד שבור לקוביות. מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת קרם חלק.
מוסיפים טעם- נוגט, קרם קפוצ'ינו, מלית פירות יער, מלית חלבה, קרם קרמל, מחית פיסטוק וכיוצ"ב

מחכים שהגנאש יתקשה במידה שניתן לזלף אותו אבל הוא לא יברח מצידי המקרון.




גנאש לבן:
שוקולד לבן כפול מהריצ'
כל השאר אותו דבר
תודה על ההיענות המהירה!
אם אני רוצה את השוקולד הלבן, איזה שוקולד? טעים גם פרווה? אני מעדיפה את המקרון לא חלבי.
ושאר התוספות לטעם, אם אני אוסיף נוגט/ קפוצ'ינו זה עדיין ישאר בהיר? כי אם זה ממילא כהה, כבר אפשר לעשות עם שוקולד מריר, לא? (מבחינת הצבע יותר מתאים לי הבהיר)
עוד שאלה אחרונה, איך הגנאש אמור להתקשות? במקרר? ראיתי פעם מתכון לגנאש שאחרי ההמסה, מקררים אותו לילה במקרר ומקציפים אותו.

תודה מאד!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה על ההיענות המהירה!
אם אני רוצה את השוקולד הלבן, איזה שוקולד? טעים גם פרווה? אני מעדיפה את המקרון לא חלבי.
ושאר התוספות לטעם, אם אני אוסיף נוגט/ קפוצ'ינו זה עדיין ישאר בהיר? כי אם זה ממילא כהה, כבר אפשר לעשות עם שוקולד מריר, לא? (מבחינת הצבע יותר מתאים לי הבהיר)
עוד שאלה אחרונה, איך הגנאש אמור להתקשות? במקרר? ראיתי פעם מתכון לגנאש שאחרי ההמסה, מקררים אותו לילה במקרר ומקציפים אותו.
אפשר פרווה.
אולי תצטרכי קצת יותר שוקולד.
תתחילי בכמות שרשמתי ותוסיפי עוד אם תראי שהגנאש מדי שקוף.

גם אם תוסיפי תוספות לגנאש הוא לא יגיע לצבע של גנאש שוקולד כהה.

מקררים במקרר.
את לא רוצה את זה לקרם אלא למילוי ולכן את לא צריכה להקציף אותו
רק שימי לב שלא יקשה יותר מדי
אם התקשה יותר מדי תשאירי בחוץ במקום חמים עד שיתרכך [קצת, רק שתוכלי לזלף אותו]
 

אחת אפס

אדריכלות ועיצוב פנים
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי ריבת חלב זה טעים וגם קל..
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לקנות מילויים מוכנים:
ריבת חלב,נוגט,וכדו'
 

pninap

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
צריכה מתכון פרווה למילוי לעוגיות מקרונים מוכנים
מילוי בהיר וקל
תודה!!
1652883808247.png
 

ספ sp

משתמש חדש
אני מחפשת מתכון למילוי מקרונים,
לא משהו מוכן אך שיהיה בטעם קפה / נוגט
 

מיכל 39593

משתמש רשום
פליז דחוף
איפה שומרים אחרי המילוי את העוגיות?
בחוץ במקרר או במקפיא?
 

לבטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פליז דחוף
איפה שומרים אחרי המילוי את העוגיות?
בחוץ במקרר או במקפיא?
מקפיצה לי:)
קראתי שאפשרי במקפיא, נכון?
ובמקרר? או סתם כך בחוץ
שמתי במקרר עם מילוי ואחרי יום זה יוצא יותר רך כזה לא קשה כמו שיוצא מהתנור
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

חיבורים • אתגר 18

לוח מודעות

למעלה