תודה על ההיענות המהירה!את יכולה גנאש שוקולד חום או לבן.
לגנאש חום:
100 גרם שוקולד מריר
75 מ"ל ריצ' או שמנת לגירסא חלבית
מחממים את הריצ' ומוסיפים שוקולד שבור לקוביות. מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת קרם חלק.
מוסיפים טעם- נוגט, קרם קפוצ'ינו, מלית פירות יער, מלית חלבה, קרם קרמל, מחית פיסטוק וכיוצ"ב
מחכים שהגנאש יתקשה במידה שניתן לזלף אותו אבל הוא לא יברח מצידי המקרון.
גנאש לבן:
שוקולד לבן כפול מהריצ'
כל השאר אותו דבר
אפשר פרווה.תודה על ההיענות המהירה!
אם אני רוצה את השוקולד הלבן, איזה שוקולד? טעים גם פרווה? אני מעדיפה את המקרון לא חלבי.
ושאר התוספות לטעם, אם אני אוסיף נוגט/ קפוצ'ינו זה עדיין ישאר בהיר? כי אם זה ממילא כהה, כבר אפשר לעשות עם שוקולד מריר, לא? (מבחינת הצבע יותר מתאים לי הבהיר)
עוד שאלה אחרונה, איך הגנאש אמור להתקשות? במקרר? ראיתי פעם מתכון לגנאש שאחרי ההמסה, מקררים אותו לילה במקרר ומקציפים אותו.
מקפיצה ליפליז דחוף
איפה שומרים אחרי המילוי את העוגיות?
בחוץ במקרר או במקפיא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם: