נכתב ע"י דוד לוי;1244934:1 ביצה
4\3 כוס שמן
מיץ מלימון אחד
2\1 כפית מלח
לערבל במעבד מזון טוב (במג'ימיקס עם הסכין) את הביצה למשך כ-2 דקות
מוסיפים את השמן בזילוף גבוה ואיטי וממשיכים את פעולת המעבד עוד כחצי דקה, ומוסיפים את המלח ומיץ הלימון ומכבים.
בהצלחה
אסתי
נכתב ע"י גרפיקהil;1244939:זה נהיה סמיך כמו מיונז קנוי?
נכתב ע"י שולה;1244951:שלי, אחרי חצי שעה של ערבול, יצא סמיך ממש, יציב כמו מיונז אמיתי
נכתב ע"י גרפיקהil;1244972:ואיך שמת את הלימון? אחרי שהוא הסמיך בבת אחת?
נכתב ע"י צילומית;1245011:חשבתי שמישהו יתן לך לינק שכתבתי פה פעמיים בשבוע האחרון
3 ביצים
2כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
לערבל בבלנדר בעוצמה נמוכה וכשמקבל צבע בהיר לעלות במהירות לאט לאט עד העוצמה הכי גבוה ולטפטף באטיות שליש בקבוק שמן אגוזים.
אני מאמינה שזה מה שחיפשת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: