יהיה יעיל יותר אם תשאל באיש את רעהו, יש שם יותר פעילות,
כמו"כ- אין מידע 'אובייקטיבי', אין בזה שחור ולבן,
מנסיון של אחרים הכי טוב ללמוד.
בגדול- סאוטר נחשב מצוין, אחריו דלונגי, אח"כ בלרס ובסוף קינג (אם כי יהיו שיחלקו, כי שוב- יש צדדים לכל דבר)
לעניין בילט אין או משולב, מעלה כאן כמה נק':
* עלות יקרה- כיריים + תנור עולים יותר ממשולב, כמו"כ נגרות הארון עולה כסף
*מקום- התנור תופס מקום שבד"כ בא על חשבון משטח עבודה או שטח מפינת האוכל מה שאין כן במשולב, ששטח הכיריים כולל גם את התנור שתחתיו (אלא אם קונים בילט אין תא אחד ואז הוא יכול להיכנס ג"כ מתחת למשטח)
*נוחות ובטיחות- תנור בילט אין שממוקם בגובה מהרצפה בטיחותי יותר מפני ילדים שאינם יכולים לפתוח את הדלת (רוב התנורים היום עם זכוכית מבודדת כך גם שהתנור עובד- הדלת לא חמה מבחוץ), ונוחות הנגישות מאד משמעותית
*מראה- לבילט אין מראה אסטטי יותר הן לכיריים והן לתנור עצמו
בעקרון- מעלות הבילט אין גוברות על המשולב במידה ויש לכך מקום וזה לא מגיע ע"כ שטחים חשובים אחרים.
בהצלחה בבחירה!