דגים מחפשת מתכון להכנת סושי ללא אצות סושי (זה לא בהכשר המקובל עלינו) במילואים שונים

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מה זה?
איזה הכשר זה?
ואיפה קונים כזה דבר?
האם זה טעים?
יש בכל מיני הכשרים.
אין לזה טעם כמעט - בעיקר הטעם של מה שממלאים (משהו בסגנון של טופו מבחינת הטעם)
מאד קשה לעבוד איתם - אני לא הצלחתי....
קונים בכל סופר באזור של האוכל מהמזרח הרחוק
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
מרטיבים אותם כחמש שניות בקערת מים חמימים והם הופכים קלים מאד למילוי -גמישים ומקבלים כל מילוי באהבה
 

Lady D

משתמש פעיל
אפשר גם להכין סשימי שזה האורז והסלמון ללא האצות... האורז מעוצב בצורת אליפסה קטנה ומעליו הדג... יאמי
 

P.S.

משתמש מקצוען
אפשר גם סלט סושי, לא מצריך אצות
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מוביט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ודפי אורז אין בהכשר טוב, לפי מה שידוע לי
 

קאפילוץ

משתמש רשום
אני לא מבין אפשר להכין סושי בלי אצות בכלל או לעשות כזה
Inkedסושי 2FQxJ_LI.jpg

או לעשות סושי רגיל בלי אצות זה יכול להחזיק
 

קאפילוץ

משתמש רשום
ואם דוקא רוצים יש חנות של סושי של העדה החרדית בירושלים ברחוב ירמיהו
 

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אנחנו מכינים סושי רגיל רק בלי האצה, מגלגלים את האורז עם המילוי וחתכים
. לתת לאורז לנוח לפני החומץ וגם אחרי
. להכניס את המחצלת בשקית ניילון או ניילון נצמד שלא ידבק
. להרטיב את היידים
. לחתוך לחצי ושוב לחצי ושוב לחצי לקבלת עיגולים אחרת מתפרק.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  21  פעמים

לוח מודעות

למעלה