דרוש מידע מחירי הפלאפל לעומת מחירי הפיצות?

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
רק לשבר את האוזן,
שאלתי בעלים של חנות פיצה, כמה עולה לו להכין מגש, מXXL, שהוא מוכר ב50-60 ש''ח.
כמובן, לא כולל חשמל, מים, שכירות, וכו'.
נטו מגש.
הוא אמר לי שזה תלוי, אם הוא מכין את הבצק לבד, זה יוצא 7-8 ש''ח למגש.
אם הוא קונה את הבצק מהחנות השנייה, (זה איזור בירושלים עם מלא חנויות ביחסים מצויינים), זה יכול להגיע ל9 ש''ח.
והוא מוכר את זה ב50 ומעלה.
מנה פלאפל, עולה לו לפחות 5-6 ש''ח.
אז כן, זה אמור להיות יקר יותר.
 

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
רק לשבר את האוזן,
שאלתי בעלים של חנות פיצה, כמה עולה לו להכין מגש, מXXL, שהוא מוכר ב50-60 ש''ח.
כמובן, לא כולל חשמל, מים, שכירות, וכו'.
נטו מגש.
הוא אמר לי שזה תלוי, אם הוא מכין את הבצק לבד, זה יוצא 7-8 ש''ח למגש.
אם הוא קונה את הבצק מהחנות השנייה, (זה איזור בירושלים עם מלא חנויות ביחסים מצויינים), זה יכול להגיע ל9 ש''ח.
והוא מוכר את זה ב50 ומעלה.
מנה פלאפל, עולה לו לפחות 5-6 ש''ח.
אז כן, זה אמור להיות יקר יותר.
כן, אבל לתחושתי יש כאן שיטת מצליח...
מעלים ומעלים כל חצי שנה ב 2 שקל
 

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
רק לשבר את האוזן,
שאלתי בעלים של חנות פיצה, כמה עולה לו להכין מגש, מXXL, שהוא מוכר ב50-60 ש''ח.
כמובן, לא כולל חשמל, מים, שכירות, וכו'.
נטו מגש.
הוא אמר לי שזה תלוי, אם הוא מכין את הבצק לבד, זה יוצא 7-8 ש''ח למגש.
אם הוא קונה את הבצק מהחנות השנייה, (זה איזור בירושלים עם מלא חנויות ביחסים מצויינים), זה יכול להגיע ל9 ש''ח.
והוא מוכר את זה ב50 ומעלה.
מנה פלאפל, עולה לו לפחות 5-6 ש''ח.
אז כן, זה אמור להיות יקר יותר.
מחילה,
אבל אם זה נכון ועולה לו מגש של 60 ש"ח 8 שקל (גם אם הוא מכין את הבצק) אז הוא או סתם לא מבין ומבלבל לך את השכל או של"ע הוא גנב ואני אסביר
מגש של 60 שח אמור להיות בקוטר של לפחות 55 סנט'
לגבי הבצק, באופן והוא משתמש רק במים (ללא חלב בכלל שזה מיקר מאוד את הבצק) בלישה ובקמח לא מנופה (דהיינו שהוא מנפה בחנות שזה חוסך חצי מחיר) אמור לעלות כדור בצק של 750 גרם מינימום 2.5 שקל
לגבי הרוטב, באופן וזה לא אבקה עם מים אלא רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות עם תבלינים יוצא בערך 1.5 למגש
לגבי הגבינה, כדי שיהיה מספיק גבינה על כזה שטח צריך לפחות 350 גרם גבינה (באופן ואתה קמצן) עלות של גבינת עמק 28% לעסקים לקילו היא 38 ש"ח לפני מע"מ דהינו 45 שח לקילו לחלק ל 3 = 15 ש"ח למגש.
אז חשבון 19 = 15+2.5+1.5
אז בבקשה אם לא נוציא לעז על עם ישראל כנראה שהוא סתם לא מבין
או שהוא גנב ששם על הפיצה חומרים עם אפס איכות ובמקום למכור ב 30 הוא נוכל ומוכר ב 60
נ.ב החשבון כולו הוא ללא תוספות כמובן
 

דוד גרפיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לגבי הבצק, באופן והוא משתמש רק במים (ללא חלב בכלל שזה מיקר מאוד את הבצק) בלישה ובקמח לא מנופה (דהיינו שהוא מנפה בחנות שזה חוסך חצי מחיר) אמור לעלות כדור בצק של 750 גרם מינימום 2.5 שקל
בצק לא עולה כזה יקר
ולא שמים כזה כמות של בצק במגש
לגבי הגבינה, כדי שיהיה מספיק גבינה על כזה שטח צריך לפחות 350 גרם גבינה (באופן ואתה קמצן) עלות של גבינת עמק 28% לעסקים לקילו היא 38 ש"ח לפני מע"מ דהינו 45 שח לקילו לחלק ל 3 = 15 ש"ח למגש.
לא בדיוק ,זה יוצא להם הרבה יותר זול!!!
 

ליבר12

משתמש רשום
השבוע בבני ברק אכלתי פלאפל ב15..
אבל אין הרבה את המחיר הזה
אצלנו זה כבר 25..​
 

Ins

משתמש צעיר
בפיצה כמעט ואין בלאי
חומרי הגלם לא חייבים להיות טריים ברמה של שעות
בפלאפל, הירקות חייבים להיות טריים ממש, וגם הפלאפל והציפס , והפיתות
אי אפשר לחמם שוב ....
בפיצה ניתן לקנות גבינה צהובה לשבועיים מראש וכן רסק וקמח....
ולהכין מראש בפריזר וכו', מה שלא ניתן בפלאפל
 

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בצק לא עולה כזה יקר
ולא שמים כזה כמות של בצק במגש

לא בדיוק ,זה יוצא להם הרבה יותר זול!!!
הי, אין לי מושג מניין הידע שלך אבל מור אבי מנהל חנות פיצה מהמוכרות בירושלים למעלה מ 40 שנה אז מחילה ממש אבל מה שכתבתי מדויק ואם יש תועלת אני מוכן לפרט לך יותר באישי
 

לא לפרסום

משתמש פעיל
הכל פשוט היצע וביקוש....
מי שזוכר לפני כ15 שנה דווקא היה טרנד[בבני ברק]שנפתחו חנויות פלאפל ב5 שח וזה גרם סחרור כללי וכל החנויות הותיקות הורידו את המחיר למחירי רצפה[המוכר הוותיק מחזון איש ר עקיבא[לא זוכר את שמו]הוריד כמדומני ל7 ובכה לי שזה מחיר כאסח]אבל עברו הרבה מים בכנרת מאז ולאט לאט מעלים שקל שנים שבסוף יוצא לחשבון גדול כמו כל דבר במשק[לפני 15 שנה מנת שורארמה בהלו תימן עלה כ35 ועכשיו כמעט כפול]
ועכשיו הגיע תור הזהב של הפיצות פשוט נפתחו המון חנויות במחיר הקרן והכניס לסחרור את כל החנוית הותיקות ואז שהחנויות החליטו להרים ראש כמו פיצה שמש שהעלתה ל25 נפתח חנות פיצה חדשה בסמוך ומוכרת ב20 2מגשים ב30...15 שקל למגש כל בר דעת מבין שא"א להרוויח מיזה....גם אם עלות מגש פחות..אין הגיון להחזיק חנות עם כל ההוצאות הנילוות...אני מהמר שכעבור תקופה המחיר יתייצב לפיצה סטנדרט[פשוטה] באזור ה40....
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לגבי הגבינה, כדי שיהיה מספיק גבינה על כזה שטח צריך לפחות 350 גרם גבינה (באופן ואתה קמצן) עלות של גבינת עמק 28% לעסקים לקילו היא 38 ש"ח לפני מע"מ דהינו 45 שח לקילו לחלק ל 3 = 15 ש"ח למגש.
אז חשבון 19 = 15+2.5+1.5
שמים 350 גרם גבינה במגש?
חחח
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמד

א לְדָוִד בָּרוּךְ יְהוָה צוּרִי הַמְלַמֵּד יָדַי לַקְרָב אֶצְבְּעוֹתַי לַמִּלְחָמָה:ב חַסְדִּי וּמְצוּדָתִי מִשְׂגַּבִּי וּמְפַלְטִי לִי מָגִנִּי וּבוֹ חָסִיתִי הָרוֹדֵד עַמִּי תַחְתָּי:ג יְהוָה מָה אָדָם וַתֵּדָעֵהוּ בֶּן אֱנוֹשׁ וַתְּחַשְּׁבֵהוּ:ד אָדָם לַהֶבֶל דָּמָה יָמָיו כְּצֵל עוֹבֵר:ה יְהוָה הַט שָׁמֶיךָ וְתֵרֵד גַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:ו בְּרוֹק בָּרָק וּתְפִיצֵם שְׁלַח חִצֶּיךָ וּתְהֻמֵּם:ז שְׁלַח יָדֶיךָ מִמָּרוֹם פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִמַּיִם רַבִּים מִיַּד בְּנֵי נֵכָר:ח אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:ט אֱלֹהִים שִׁיר חָדָשׁ אָשִׁירָה לָּךְ בְּנֵבֶל עָשׂוֹר אֲזַמְּרָה לָּךְ:י הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה:יא פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִיַּד בְּנֵי נֵכָר אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:יב אֲשֶׁר בָּנֵינוּ כִּנְטִעִים מְגֻדָּלִים בִּנְעוּרֵיהֶם בְּנוֹתֵינוּ כְזָוִיֹּת מְחֻטָּבוֹת תַּבְנִית הֵיכָל:יג מְזָוֵינוּ מְלֵאִים מְפִיקִים מִזַּן אֶל זַן צֹאונֵנוּ מַאֲלִיפוֹת מְרֻבָּבוֹת בְּחוּצוֹתֵינוּ:יד אַלּוּפֵינוּ מְסֻבָּלִים אֵין פֶּרֶץ וְאֵין יוֹצֵאת וְאֵין צְוָחָה בִּרְחֹבֹתֵינוּ:טו אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁכָּכָה לּוֹ אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁיֲהוָה אֱלֹהָיו:
נקרא  8  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה