מאפים מה המילוי הכי מוצלח שלך לבצק שמרים?

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה מושלם!
1707690619442.png
 

טובה לוי

משתמש חדש
אנחנו שמים בעוגת שמרים מילוי ממש טוב!!
זה הולך כך:
מרדדים את הבצק דק דק.
שופכים מעט שמן על הבצק המרודד ומורחים על כל הצדדים.
מערבבים בקערה נפרדת קקאו, סוכר ומעט פודינג (כדי שהשוקולד לא יגלוש מהעוגה...)
שופכים בנדיבות על הבצק.
לחובבי הקינמון- אפשר לשנות מעט את המילוי ולהשים במקום קקאו קינמון.
יוצא סוף הדרך!!
בהצלחה!
 

אגוז מלך

משתמש פעיל
טעם חלווה: כוס טחינה, כוס סוכר כוס קוקוס,
שוקולד וחלווה: כל מילוי שוקולד שאת עושה + פירורי חלווה.
אגוזי מלך קצוצים דק, קינמון, סוכר, קוקוס,
קינמון - שמן, סוכר, קינמון, קצת קקאו,
פודינג: להקציף ביצים להוסיף כמה כפות גדושות פודינג וניל וסוכר.
לוטוס - ממרח לוטוס עם שברי עוגיות,
נוגט - ממרח נוגט עם אגוזי לוז קצוצים
קרם פטיסייר - קנוי או ביתי עם שוקוציפס,
חלבי:
מלית גבינה,
ריבת חלב
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מילוי של אדל קליגר עם שינויים קלים שלי.

3/4 כוס שמן
חבילת פודינג (אני שמה פודינג שוקולד מריר)
כוס קקאו
2 כוסות סוכר
ביצה
1/4 כוס מים רותחים
כפית קינמון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה