תוספת נהדרת לסעודה שלישית בשבתות הקיץ.
כן,
שוב אותו בצק בסיס.
כמו בלחמניות.
ללא שינוי
מתכון מחצי קילו קמח
כ-30 שבלולים
מלית:
4 קופסאות טונה בשמן או מים
3 בצלים קצוצים דק מטוגנים להשחמה
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
מעט פפריקה
3 כפות רסק עגבניות
טוחנים במקל את רכיבי המלית
מחלקים את הבצק ל-2, מרדדים לעלה מורחים מהמלית ומגלגלים במהודק.
פורסים לפרוסות
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה תבנית
מתפיחים עשרים דקות
מושחים בביצה טרופה
אופים ב 200 מעלות כ-12 דקות
טיפ: אפשר להכין כמאפה. מניחים שבלולי זה לצד זה בתבנית ברווחים לא גדולים. באפיה השבלולים יתחברו ויתקבל מאפה.
כן,
שוב אותו בצק בסיס.
כמו בלחמניות.
ללא שינוי
מתכון מחצי קילו קמח
כ-30 שבלולים
מלית:
4 קופסאות טונה בשמן או מים
3 בצלים קצוצים דק מטוגנים להשחמה
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
מעט פפריקה
3 כפות רסק עגבניות
טוחנים במקל את רכיבי המלית
מחלקים את הבצק ל-2, מרדדים לעלה מורחים מהמלית ומגלגלים במהודק.
פורסים לפרוסות
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה תבנית
מתפיחים עשרים דקות
מושחים בביצה טרופה
אופים ב 200 מעלות כ-12 דקות
טיפ: אפשר להכין כמאפה. מניחים שבלולי זה לצד זה בתבנית ברווחים לא גדולים. באפיה השבלולים יתחברו ויתקבל מאפה.