לא הכרתי את השימוש במילה סיידר לחומץ.מיץ תפוח תוסס או חומץ או המשקה האלכוהול
נתחיל מהחומץ, איך מכינים אותו?
אני משתמשת הרבה עם חומץ תפוחים במקום חומץ רגיללא הכרתי את השימוש במילה סיידר לחומץ.
לא הכנתי חומץ מתפוחים אבל הכיוון הכללי הוא השריית חתיכות פרי במים עם קצת סוכר, כיסוי נושם וערבוב מדי פעם. אחרי מספר שבועות--סינון והחזרה לכלי לכמה שבועות נוספים.
בסך הכל מנסים לקלקל משהו, קשה לפספס את זה.
מה את הולכת לעשות עם זה?
את הבחינה הבריאותית אני מכירה. יש יתרונות בטעם?אני משתמשת הרבה עם חומץ תפוחים במקום חומץ רגיל
לאיזה שימוש? תיבול סלט?לטעמי כן
בד"כ אני מוסיפה מעט מיץ לימון וסוכר או דבש ומלח לפי הטעם
לתבשילי קדרות וצלי עוף בטעם הודי אופייני וכן לתיבול פירה.מהו הגראם מסאלה? למה הוא משמש?
דאאיי, אני אמורה לבקש מפורשות מתכונים גם אם הם אינסופיים?לתבשילי קדרות וצלי עוף בטעם הודי אופייני וכן לתיבול פירה.
לגבי קארי הרשימה היא אינסופית
אני לא הכנתי. אין סיכוידאאיי, אני אמורה לבקש מפורשות מתכונים גם אם הם אינסופיים?
ביקשתי יפה
מתכון בסיסי-מרק בצל עם ג. צהובה-
יש מתכון טעים וקל???
לשבועות....
מוכר קצת...רוצות לצחוק עלי?
החלומות שלי להכין זה דברים ממש פשוטים....
עם המורכבים אני מסתדרת מצוין (כולל כל מיני דברים מוזרים ולא לגמרי אכילים....)
אבל להכין אורז לבן שיהיה אחד אחד
או קציצות עוף כמו של סבתא שלי אני מסתבכת!!!!
הצצתי במתכון שלה, דווקא לא התחברתי... שומר? ג'ינג'ר? לא טעמים שקשורים לקטשופ. לקרוטית יש מתכון מצוין.אישית אינני חובבת קטשופ אבל אם הייתי היית מנסה את של ג'יימי אוליבר שפרסמה אפרת ליכטנשטט בבלוג שלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: