להיפף, עדיף לפרוס כשהוא קרעדיף לפרוס כשהוא חם? ואיך זה בכלל משפיע על הרכות?
ככה יוצא פרוסות יפות ומדויקות, וגם יותר קל לפרוס קר
יוצא ממש כמו שיש
להיפף, עדיף לפרוס כשהוא קרעדיף לפרוס כשהוא חם? ואיך זה בכלל משפיע על הרכות?
לי יש נסיון בעיקר עם מספר 8.כך בדיוק אני עושה. אש נמוכה ממש, הרבה נוזלים, בישול ארוך.
בלת"ק.מומחיות בבישול בקר..
ניסיתי שלל מתכונים. ניסיתי שלל חלקים.
טעים, ניחוחי, אבל קשה ללעיסה.
ומדובר על בשר שמגיר כמויות של נוזלים בבישול, וגם החימום הוא ברוטב.
ומבשלת מספיק שעות.
לא תמיד, אבל בהרבה מקרים הבשר קשה.
לא מצליחה להגיע לסיבה ולמנוע את התוצאה.
רוצה שיצא לי רך ונימוח, כמו שטעמתי בהרבה מקומות.
כרגע יש לי חלק מספר 6.
אני תמיד בוחרת מתכון של שף מקצועי, שהתאים אותו לחלק הספציפי שיש לי הפעם.לי 5 תמיד יוצא רך וטעים
6 או 8 תמיד מרגישים ש"זה לא זה"
אלו שמרוצות מהחלקים האלו - מבשלות גם 5? לא מרגישים הבדל?
טעמתי גם 6 וגם 8 רכים ונימוחים.לי 5 תמיד יוצא רך וטעים
6 או 8 תמיד מרגישים ש"זה לא זה"
אלו שמרוצות מהחלקים האלו - מבשלות גם 5? לא מרגישים הבדל?
ז"א שאת מוסיפה מים בנוסף לנוזלים שמגיר הבשר עצמו?חובה שכל הבשר ישהה במים, אחרת - כל מה שלמעלה מתקשה.
בדוק!
לא משנה איזה חלק, וחלקים טובים הם: שריר בננה, ראש צלעות, פילה מדומה, צלי כתף
הרעיון שישהה במים במשך שעות על להבה נמוכה,
אחרי שעתיים,
לכבות, לקרר! לחתוך,
ואז לתבל ושוב עוד שעתיים!
מה זה אומר מכל הכיוונים? את הופכת כל צד כמה דקות??1. 'סגירת' הבשר בתחילה, על ידי צליה בשמן כמה דקות מכל הכיוונים כדי 'לאסוף' את הבשר
בשר סטייק (מס' 1) מיועד לצליה של כמה דקות, ככה הוא מובנה, ויש לו גם הרבה שומןמישהו יכול להסביר לי איך זה שבמתכונים לסטייקים כתוב צליה של 6-8 דקות על מחבת?
ואיך זה יוצא כאילו? כזה גומי שצריך ללעוס חזק?
בד"כ אשתי מבשלת בשר בישול ארוך ארוך כמו שכתבו, יוצא די בסדר, לפעמים פחות לפעמים יותר. [ואנחנו קונים בד"כ מס' 3].
כעת קנינו לחג נתח שנקרא "סטייק מעובד" של הקר, ואני מחפש מתכון טוב.
(פתחתי אשכול נפרד אבל רק מישהי אחת נתנה שם מתכון, ואני רוצה לתת לאשתי טווח בחירה...)
כןמה זה אומר מכל הכיוונים? את הופכת כל צד כמה דקות??
בטחזה חשוב שכל שעות הבישול יהיה נוזלים שיכסו את הבשר???
אפשר מתכון?אצלנו יש שני שלבים לבישול בשר 5 או 6
"שולקים" עם פלפל אנגלי ועלה דפנה. שעה בערך.
מקררים ופורסים ואז מבשלים עוד כשעתיים ברוטב הרצוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
25.06
י"ט סיון
וובינר מרתק
האם אפשרי לפתח קריירה משגשגת בלי לוותר על לימוד התורה?
וובינר מרתק בנושא "עיצוב על זמני" עם מעצב העל החרדי שפיתח קריירה משגשגת לצד לימוד התורה ואורח חיים חרדי מלא
הכניסה חופשית!
27.06
כ"א סיון
פתיחת מסלול:
התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים
לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!
מסלול לגברים
27.06
כ"א סיון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
30.07
כ"ד תמוז
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
9.09
ו' אלול
פתיחה חגיגית:
קורס פרסום וקופי+
איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!
עם תכני AI
תהילים פרק כג
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה רֹעִי לֹא אֶחְסָר:ב בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:ג נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:ד גַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:ה תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ו אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יְהוָה לְאֹרֶךְ יָמִים: