להיפף, עדיף לפרוס כשהוא קרעדיף לפרוס כשהוא חם? ואיך זה בכלל משפיע על הרכות?
ככה יוצא פרוסות יפות ומדויקות, וגם יותר קל לפרוס קר
יוצא ממש כמו שיש
להיפף, עדיף לפרוס כשהוא קרעדיף לפרוס כשהוא חם? ואיך זה בכלל משפיע על הרכות?
לי יש נסיון בעיקר עם מספר 8.כך בדיוק אני עושה. אש נמוכה ממש, הרבה נוזלים, בישול ארוך.
בלת"ק.מומחיות בבישול בקר..
ניסיתי שלל מתכונים. ניסיתי שלל חלקים.
טעים, ניחוחי, אבל קשה ללעיסה.
ומדובר על בשר שמגיר כמויות של נוזלים בבישול, וגם החימום הוא ברוטב.
ומבשלת מספיק שעות.
לא תמיד, אבל בהרבה מקרים הבשר קשה.
לא מצליחה להגיע לסיבה ולמנוע את התוצאה.
רוצה שיצא לי רך ונימוח, כמו שטעמתי בהרבה מקומות.
כרגע יש לי חלק מספר 6.
אני תמיד בוחרת מתכון של שף מקצועי, שהתאים אותו לחלק הספציפי שיש לי הפעם.לי 5 תמיד יוצא רך וטעים
6 או 8 תמיד מרגישים ש"זה לא זה"
אלו שמרוצות מהחלקים האלו - מבשלות גם 5? לא מרגישים הבדל?
טעמתי גם 6 וגם 8 רכים ונימוחים.לי 5 תמיד יוצא רך וטעים
6 או 8 תמיד מרגישים ש"זה לא זה"
אלו שמרוצות מהחלקים האלו - מבשלות גם 5? לא מרגישים הבדל?
ז"א שאת מוסיפה מים בנוסף לנוזלים שמגיר הבשר עצמו?חובה שכל הבשר ישהה במים, אחרת - כל מה שלמעלה מתקשה.
בדוק!
לא משנה איזה חלק, וחלקים טובים הם: שריר בננה, ראש צלעות, פילה מדומה, צלי כתף
הרעיון שישהה במים במשך שעות על להבה נמוכה,
אחרי שעתיים,
לכבות, לקרר! לחתוך,
ואז לתבל ושוב עוד שעתיים!
מה זה אומר מכל הכיוונים? את הופכת כל צד כמה דקות??1. 'סגירת' הבשר בתחילה, על ידי צליה בשמן כמה דקות מכל הכיוונים כדי 'לאסוף' את הבשר
בשר סטייק (מס' 1) מיועד לצליה של כמה דקות, ככה הוא מובנה, ויש לו גם הרבה שומןמישהו יכול להסביר לי איך זה שבמתכונים לסטייקים כתוב צליה של 6-8 דקות על מחבת?
ואיך זה יוצא כאילו? כזה גומי שצריך ללעוס חזק?
בד"כ אשתי מבשלת בשר בישול ארוך ארוך כמו שכתבו, יוצא די בסדר, לפעמים פחות לפעמים יותר. [ואנחנו קונים בד"כ מס' 3].
כעת קנינו לחג נתח שנקרא "סטייק מעובד" של הקר, ואני מחפש מתכון טוב.
(פתחתי אשכול נפרד אבל רק מישהי אחת נתנה שם מתכון, ואני רוצה לתת לאשתי טווח בחירה...)
כןמה זה אומר מכל הכיוונים? את הופכת כל צד כמה דקות??
בטחזה חשוב שכל שעות הבישול יהיה נוזלים שיכסו את הבשר???
אפשר מתכון?אצלנו יש שני שלבים לבישול בשר 5 או 6
"שולקים" עם פלפל אנגלי ועלה דפנה. שעה בערך.
מקררים ופורסים ואז מבשלים עוד כשעתיים ברוטב הרצוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טז
א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח: