חגים להקפיא לשבועות

מירי84

משתמש פעיל
אני מקפיאה את כל העוגות גבינה. ואני מכינה הרבה... (נתקלתי פעם בעוגה אחת שבאמת הלך לה המרקם אחרי ההקפאה)
ודרך אגב עוגות גבינה במקרר יכולות להשאר כך שבוע, כך שאם את מכינה היום כדאי להקפיא אבל מה שתכיני שבוע הבא אפשר לשמור במקרר.
 

ליאונרדו

משתמש מקצוען
אני מחפשת עוגת גבינה אפויה גבוההההה
כלומר - תבנית קפיצית מלאה עד הסוף גם אחרי שמוציאים מהתנור
לא אכפת לי לשים 2 קג גבינה העיקר שהיא תצא בסוף גבוה כמו בקונדיטוריה
יש למישהי?
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני מחפשת עוגת גבינה אפויה גבוההההה
כלומר - תבנית קפיצית מלאה עד הסוף גם אחרי שמוציאים מהתנור
לא אכפת לי לשים 2 קג גבינה העיקר שהיא תצא בסוף גבוה כמו בקונדיטוריה
יש למישהי?
ראית את המתכון שפרסמתי בפסח של אמי?
מתאים ומעולה לימות השנה עם קמח חיטה.
אפשר לאפות בתבנית מלבנית וגם בעגולה.
 

ליאונרדו

משתמש מקצוען
ראית את המתכון שפרסמתי בפסח של אמי?
מתאים ומעולה לימות השנה עם קמח חיטה.
אפשר לאפות בתבנית מלבנית וגם בעגולה.
הדפסתי לי. תודה
המרקם של העוגה הזו מאפשר גם ציפוי קישוט שמנתי טיפה יותר כבד (נגיד שמנת מתוקה וריבת חלב) או שלא כדאי?
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הדפסתי לי. תודה
המרקם של העוגה הזו מאפשר גם ציפוי קישוט שמנתי טיפה יותר כבד (נגיד שמנת מתוקה וריבת חלב) או שלא כדאי?
טכנית אפשר בהחלט.
מבחינת הטעמים זה ייצא לך מתוק מאד ואם אתם אוהבים אז מצוין.
 

הדר רעני

משתמש חדש
ראית את המתכון שפרסמתי בפסח של אמי?
מתאים ומעולה לימות השנה עם קמח חיטה.
אפשר לאפות בתבנית מלבנית וגם בעגולה.
טובה בהקפאה?
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
טובה בהקפאה?
לא ניסינו אף פעם כי אמא שלי מכינה אותה לשבת ולרוב עד מוצש היא נעלמת.
מניחה מנסיוני שלא כדאי להקפיא כי המרקם ישתנה מאד (צבירת נוזלים בטורט).
 

ליאונרדו

משתמש מקצוען
לא ניסינו אף פעם כי אמא שלי מכינה אותה לשבת ולרוב עד מוצש היא נעלמת.
מניחה מנסיוני שלא כדאי להקפיא כי המרקם ישתנה מאד (צבירת נוזלים בטורט).
בדרך כלל עוגות גבינה מפרישות נוזלים גם בקירור רגיל תוך 24-36 שעות
איך אמא שלך מאחסנת?
 

מירי84

משתמש פעיל
אני מחפשת עוגת גבינה אפויה גבוההההה
כלומר - תבנית קפיצית מלאה עד הסוף גם אחרי שמוציאים מהתנור
לא אכפת לי לשים 2 קג גבינה העיקר שהיא תצא בסוף גבוה כמו בקונדיטוריה
יש למישהי?
יש לקרין גורן בספר "חצי חצי" מתכון מעולה עם הוראות מדוייקות לאפיה מוצלחת. מתאים בדיוק לתיאור שאת מחפשת.
אני עושה אותה הרבה וגם מקפיאה.
 

ליאונרדו

משתמש מקצוען
מצאתי שני מתכונים שלה:



@מירי84
האם את מזהה את העוגה "שלך"?
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

1

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה