מה זה?
הרעיון של קונפי שום זה שיני שום מבושלות רכות, זה טעים במיוחד ומשדרג כל מאכל, יש כאלה שמגישים את זה כסלט בפני עצמו,בדיוק לזה התכוונתי כשכתבתי מתכונים
איך עושים את כל אלה?
מעדיפה להכין ביתי ולא לקנות
זה טעים גם לדוגמא עם כבד
עם סלטי חסה למיניהם
עם כריכים
עם כל כל דבר למי שאוהב
יש כל מיני דרכים לבשל, הדרך הקלה והפשוטה - מקלפים שיני שום, שמים בסיר, להוסיף קצת פלפל חריף חתוך דק , לכסות את שיני השום בשמן ולבשל מכוסה על האש הכי קטנה על הלהבה הכי נמוכה, מדי פעם לנעוץ מזלג ולבדוק אם זה כבר מוכן, צריך להזהר שזה לא ישרף כי זה ממש ממש לא טעים שזה נשרף
זמן הבישול תלוי ברמת חום האש ובכמות השינים.
יש כאלה ששומרים אחר כך את השמן לפעם הבאה ואז זה יוצא עוד יותר טעים...
בהצלחה!