הכנתי הערב עוגת שיש עם מתכון שתמיד מצליח.
אפיתי.
קיררתי
פרסתי.
לא ברור לי למה , אבל השליש התחתון של העוגה כאילו לא אפוי.
סוג של משהו דחוס וצמיגי.
(קיסם שתקעתי במרכז העוגה יצא יבש)
החזרתי יפה את כל הפרוסות לתבנית. ואין לי מושג אם יש לזה תקנה.
למי יש עיצה בשבילי
לאפות עוד בלי רחמים ?
לאפות בטורבו ?
ליבש , לפורר ולהכין כדורי שוקולד ?
תודה !
אפיתי.
קיררתי
פרסתי.
לא ברור לי למה , אבל השליש התחתון של העוגה כאילו לא אפוי.
סוג של משהו דחוס וצמיגי.
(קיסם שתקעתי במרכז העוגה יצא יבש)
החזרתי יפה את כל הפרוסות לתבנית. ואין לי מושג אם יש לזה תקנה.
למי יש עיצה בשבילי
לאפות עוד בלי רחמים ?
לאפות בטורבו ?
ליבש , לפורר ולהכין כדורי שוקולד ?
תודה !