כ 10 תפוחי אדמה כגודל בינוני,אשמח שתכתבי!
בצל אחד גדול,
6 ביצים
3/4 כוס שמן,
מעט סוכר לבן,
מלח
פלפל שחור
לטחון במג'מיקס בסכין הדקה (רצועות דקיקות)
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
לאחר שממלאים באינגליש או בתבנית אחרת הרצויה, לשפוך יפה יפה את כל המים שהצטברו בקערה ולתת לתפוחי אדמה ממש "לשחות", זה משביח את הטעם.
למלא תבניות אינגליש, אני ממלאה בתבניות כמו אינגליש רק יותר חזקות גבוהות ורחבות, יוצא פשטידה גדולה ועסיסית
לאפות בחום של 165/170 כ- שלוש או ארבע שעות.
אצלי זה נכנס לתנור בערך בשמונה בבוקר עד שתים עשרה בצהרים, אפייה איטית ומשובחת.
בתאבון רב!