חלבי העוגה החלבית שלנו

יעלl

משתמש פעיל
ר
יש עוד מי שקונה פודינג בקופסאות הקטנות?
הקופסאות של הק''ג ככ'כ נוחות והרבה יותר זולות.
וכך אף פעם אין לך חב' פתוחה, גם אם צריך רק 2 כפות ללביבות גבינה.

(רק שלאחרונה הם הפסיקו לשווק בקופסאות ויש רק בשקיות)
ראית מה זה..יש עדיין כאלה שקונות בקופסאות קטנות..;)
אם לא היו קונים לא היו מייצרים :)
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
תודה למי שהקפיצה ..
רק עכשיו אני רואה ובא לי בול בזמן ..
אכין לשבת בע"ה להורים שלי
רק לגבי התבניות - זה תבניות רגילות A4 חד פעמיות או אינגליש ?
ולגבי הפודינג וניל חייב את הכף הנוספת או שאפשר בלי ? לא אוהבת חצאי חבילות...


העוגה הזאת היא תמיד בול בזמן
תבנית חד פעמית רגילה מלבנית
לא חייבים את הכפית הנוספת, בעצם, לא חייבים כלום:confused:
 

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
זה המתכון לכמות הגדולה. ז''א לתבנית ח''פ ענקית.
לטורט:
9 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף לקצף יציב.
בקערה מערבבים-
9 חלמונים
1/2 כוס חלב
1 ורבע כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
כשהקצף מוכן מאחדים את העיסות.
ומוסיפים-
2+1/4 כוסות קמח
1 א. אפייה
מחלקים ל2 תבניות ואופים.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1+1/2 כוס פודינג וניל
מרכיבים בסדר הזה:
טורט
מילוי
טורט
מילוי
מקפיאים
לציפוי:
1 חב' חמאה
8 כפות סוכר
4 כפיות קפה
4 כפות שמנת חמוצה
ממיסים בסיר על הגז ושופכים על העוגה.
אני מקפיאה שוב וכשקפוא חותכת לארבע פסים.
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
זה המתכון לכמות הגדולה. ז''א לתבנית ח''פ ענקית.
לטורט:
9 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף לקצף יציב.
בקערה מערבבים-
9 חלמונים
1/2 כוס חלב
1 ורבע כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
כשהקצף מוכן מאחדים את העיסות.
ומוסיפים-
2+1/4 כוסות קמח
1 א. אפייה
מחלקים ל2 תבניות ואופים.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1+1/2 כוס פודינג וניל
מרכיבים בסדר הזה:
טורט
מילוי
טורט
מילוי
מקפיאים
לציפוי:
1 חב' חמאה
8 כפות סוכר
4 כפיות קפה
4 כפות שמנת חמוצה
ממיסים בסיר על הגז ושופכים על העוגה.
אני מקפיאה שוב וכשקפוא חותכת לארבע פסים.

מעניין לנסות בכפול. מעניין אם זה אותו טעם, כי יש מעט שינויים.
שימי לב, במילוי אין אצלך גבינה - וזה מאד מאד משמעותי.
 

Prestigious

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
המתכון הגיע בדיוק בזמן!!
הכנתי אתמול ויצא מושלם!!
וגם קל להכנה!!
תודה רבה על המתכון. ממליצה בחום
 

קבצים מצורפים

  • 20200707_011100.jpg
    20200707_011100.jpg
    KB 744.9 · צפיות: 262
  • 20200707_011634.jpg
    20200707_011634.jpg
    KB 964.8 · צפיות: 259
  • 20200707_011705.jpg
    20200707_011705.jpg
    KB 939.7 · צפיות: 226

פינת המבקר

משתמש רשום
בשלב הציפוי קרמל:
המסתי את החמאה, הורדתי מהאש, הוספתי את שאר החומרים וערבבתי.
בגלל החמאה הרותחת הכל נמס.
קיררתי את הבלילה
אבל עדיין יצא לי בלילה מאד נוזלית. וכשאני שופכת על העוגה הקפואה, היא נוזלת לי....
למה?
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
בשלב הציפוי קרמל:
המסתי את החמאה, הורדתי מהאש, הוספתי את שאר החומרים וערבבתי.
בגלל החמאה הרותחת הכל נמס.
קיררתי את הבלילה
אבל עדיין יצא לי בלילה מאד נוזלית. וכשאני שופכת על העוגה הקפואה, היא נוזלת לי....
למה?
גם לי יצא ככה.
אחרי קירור זה מתקשה מעולה.
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
זה מתקשה בהקפאה.
אבל אם אני מוציאה את זה וזה עומד כמה דק', זה מתרכך מאד.
בתמונות שהעלו, זה נראה כמו גנאש סמיך.

חוץ מזה, הטעם מהמם ;)
תודה על המתכון

מאמינה שאחרי כמה שעות על העוגה במקרר זה יתקשה יותר.
זה אמור להיות קשה כמו קרם
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בשלב הציפוי קרמל:
המסתי את החמאה, הורדתי מהאש, הוספתי את שאר החומרים וערבבתי.
בגלל החמאה הרותחת הכל נמס.
קיררתי את הבלילה
אבל עדיין יצא לי בלילה מאד נוזלית. וכשאני שופכת על העוגה הקפואה, היא נוזלת לי....
למה?
ניסית לשים את הבלילה במקרר? אפילו חצי שעה
לפעמים זה עוזר ומייצב אותה .
 

חורש

משתמש פעיל
שאלה לי למומחיות, יש לי פודינג וניל רק בשקית של קילו, כמה כפות שווה ערך לחבילה קטנה?
 

פינת המבקר

משתמש רשום
ניסית לשים את הבלילה במקרר? אפילו חצי שעה
לפעמים זה עוזר ומייצב אותה .
בוודאי. נסתי...
לא עזר.

יכול להיות שבגלל שלא בישלתי את החומרים ביחד זה לא הסמיך?
או אולי כי טחנתי קצת ממקל יד, כי לא אהבתי את הגושים של השמנת?
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בוודאי. נסתי...
לא עזר.

יכול להיות שבגלל שלא בישלתי את החומרים ביחד זה לא הסמיך?
או אולי כי טחנתי קצת ממקל יד, כי לא אהבתי את הגושים של השמנת?
מ"ז לא בישלת את החומרים יחד? ממיסים את הסוכר החמאה והקפה יחד ואז מוסיפים שמנת
ולגבי הגושים היא כתבה שזה נעלם בקירור.. אולי באמת בגלל שטחנת עם בלנדר..
מעניין אני הרגע הכנתי ויצא לי בלילה סמיכה דלילה כזו אבל לא מיימית ..
 

פינת המבקר

משתמש רשום
מ"ז לא בישלת את החומרים יחד? ממיסים את הסוכר החמאה והקפה יחד ואז מוסיפים שמנת
ולגבי הגושים היא כתבה שזה נעלם בקירור.. אולי באמת בגלל שטחנת עם בלנדר..
מעניין אני הרגע הכנתי ויצא לי בלילה סמיכה דלילה כזו אבל לא מיימית ..
כתבתי שהמסתי את החמאה ואז הוספתי את שאר החומרים, שנמסו מהחמאה הרותחת...
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
אני בכלל לא מקפיאה(אלא אם כן אני מחביאה את העוגה, או מכינה אותה לעוד כמה ימים )
מיד אחרי שאני מורחת את השכבה השניה של הגבינת שמנת אני בזהירות מורחת עם כף את שכבת הקפה.

את שכבת הקפה מבשלים בסיר- חובה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה