1. כי זו הדרכה ישנה ופרוג עבר מאז שדרוג ושיבש את כל התמונות1) למה התמונות לא נפתחות לי? לא נראה לי בעיה של סינון. זה נותן "אופסס התרחשה בעיה"...
2) כתבת גנאש שוקולד כפול מריצ' -כלומר יחידה ריצ' (התעשייתיים- מוסיפה מים?) מול 200 גרם שוקולד?
3) האם שוקולד ציפ'ס לבן של אופנהיימר - מוצלח לגנאש לבן?
4) הממרחים שמוכרים בתוצרת הארץ למשל- ממרח ריבת חלב פרווה, ממרח לוטוס , ממרח קפוצ'ינו- עמידים בתור ציפוי?
5) המולטי קייק- לכן לקח לך כל כך מהר 40 סופגניות. בסופגניות אמיתיות התהליך ארוך יותר. הן יוצאות עסיסיות וטעימות במכשיר הזה? לא יבש קצת?
2. כן כפול יחידצ ריצ' מול 250 גרם שוקולד
3. כן. אבל שמים הרבה פחות ריצ' כי אחרת הגנאש שקוף ולא מוצלח ומצריך טבילה כפולה לציפוי מושלם
4. לא. צריך להוסיף שוקולד שיקשה אותם
5. נכון. לכן לקח מהר. ואצלינו לא אוהבים סופגניות מטוגנות. יבש? ממש לא! אתמול שוב כיבדתי קבוצת חברות בדונאטס, אף אחתצ לא התלוננה שזה יבש.