מאפים הלחמניות הכי טריות בכיתה----

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אחרי שראיתי כ"כ הרבה תגובות נלהבות, החלטתי לראשונה בחיי לאפות חלות (לחמניות עשיתי פעמים רבות, חלות אני יותר אוהבת את הקנוי)
בהתחלה הבצק יצא קצת דביקית, והייתי מתוסכל שאני הפשלנית היחידה, תמיד צריך להתפשל לי, אבל בסוף יצא תוצאה שווה, ובעלי אמר שמהיום כל שבוע:) אז תודה!
וגם ל @דרור(ית) על סרטוני ההדרכה.
והנה התוצא חלות.jpg ה (מי מנחשת את מה אני קלעתי ואת מה בעלי? רמז מסתמא לא מה שאתם חושבות)
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
@hbecker הבצק יצא לי נורא דביקי. כמה זמן את מערבבת במיקסר?
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
גם אני הכנתי לכבוד שבת. באמת יצא לא רגיל!!!
תודה!
 

שי1

משתמש מקצוען
@hbecker
עשינו היום את הלחמניות.
אני אפינית גרועה והם יצאו לא נורמלי.
בדיוק כמו בתמונה.
הלכתי בדיוק לפי השלבים שלך.
תענוג!
עשיתי מקמח מלא 80% יצא מושלם!!!
 

9999

משתמש רשום
@hbecker זה לא המון שמן?
עשיתי ,והבצק שחה בשמן לא הצליח לבלוע אותו
זה אמור להספג ממש בתוך הבצק?
 

מ. א.

משתמש פעיל
הני, תודה
עשיתי אתמול לחמניות לפי ההוראות המפורטות שלך (ואני לא בוסרית באפיה), יצא יותר ממעולה.
עשיתי מקמח כוסמין 80%- תודות לשירי
 

רחלי חתן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם לי יצא דביק מאד! (הוספתי 1.5 כוסות קמח בערך, ויצא סוףףף העולם. ב"ה)

600 מל מים זה לא המון??

אני בד"כ מכינה חלות לפי ההרגשה מים ושמן לפי התחושה ... (לשתי ביד, כמובן)
לכבוד המקסר החדש אמרתי יאלה זה ענין של תחושה, לכי על מתכון ושלום על ישראל...

אז איפה טעיתי?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
גם לי יצא דביק מאד! (הוספתי 1.5 כוסות קמח בערך, ויצא סוףףף העולם. ב"ה)

600 מל מים זה לא המון??

אני בד"כ מכינה חלות לפי ההרגשה מים ושמן לפי התחושה ... (לשתי ביד, כמובן)
לכבוד המקסר החדש אמרתי יאלה זה ענין של תחושה, לכי על מתכון ושלום על ישראל...

אז איפה טעיתי?
לא.
יוצא לי מצוין עם 600 מ"ל
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
עם איזה מיקסר את משתמשת הני?
 

9999

משתמש רשום
@hbecker מענין ממש ,יצא מצוין
אבל עניין השמן עדין לא מובן לי שלושת רבעי כוס נכון?
שאני יהיה בטוחה ששמתי טוב
אולי צריך לשים אותו לפני שהבצק מתגבש?
שמתי את השמן אחרי שנהיה בצק
 

מביתשמש

משתמש מקצוען
@hbecker הכנתי גם את הבצק מחכה שיתפח, אני רוצה להכין מהם חלות לשבת נראה לך טוב להקפיא בניילון נצמד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
א
@hbecker מענין ממש ,יצא מצוין
אבל עניין השמן עדין לא מובן לי שלושת רבעי כוס נכון?
שאני יהיה בטוחה ששמתי טוב
אולי צריך לשים אותו לפני שהבצק מתגבש?
שמתי את השמן אחרי שנהיה בצק
ני שמה 3/4 כטס אחרי שמתחיל להיווצר בצק אבל לא כשהבצק ממש מגובש.
כתבתי אחרי שמתחיל להיווצר בצק וזה אומר כשחומרים מתחילים להתאחד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  22  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה