שניהם טובים.לאיפה עדיף אלטשולר או מור?
לא חושבת שכדאי לחכות.האם כדאי לחכות קצת עד שהמצב של שוק ההון מתייצב? זה טיפשי להעבר לשם עכשיו את הקופה כשהם בתשואה שלילית של -8%? בינתיים זה במסלול הלכה של הראל.
נכון.מאחר וב"ה יש לי הרבה ילדים וזו תוספת סכום נכבד כל חודש. אני מבינה שעדיף להוסיף לקטנים. נכון?
וודאי.לילד בן 7 להתחיל להוסיף זה עדיין שווה?
תודה רבה!לא חושבת שכדאי לחכות.
זה מורכב מאד להסביר.תודה רבה!
את יכולה להסביר לי למה?
לדעתי כן.עשיתי בשכל?
לדעתי כן.וכן, האם כדאי להוסיף 50 ש"ח?
אם את מבינה בהשקעות ויש לך משהו יותר טוב להשקיע, אז מצוין.כי אם זה סוג של השקעה יש הרי השקעות משתלמות יותר.
אני שמתי בבנקים. כן הוספתי את ה50, וכל ילד בבנק אחר.
למה? בנק כי אני רוצה לדעת בדיוק כמה יהיה בסוף ושלא תהיה נפילה
למה בנקים שונים-כנל...
ושאלתי... האם ניתן לשנות עכשיו לקופת גמל?
בני כמה הילדים?@מקצועי בלבד
טוב, אז באמת תודה על כל המידע, אבל בכל מקום שאני בודקת אני משתכנעת שקופה אחרת הכי רווחית...
אני מדברת אחרי אלטשולר שחם המובילה כי היא לא רלוונטית בשבילי מבחינת כשרות. (לאחר בירור אצל הרבנים המקובלים אצלנו).
אשמח לעזרתך איזו קופה הכי כדאית אחרי אלטשולר שחם.
תודה
לא מאמינה שככה הוא אמר.(שמעתי בשם הגאון ר' אשר וייס שליט"א שאין שום עניין לשים את החיסכון לכל ילד / פנסיות \ קופות גמל - במסלול כשר).
אחד, בן חמישה חודשיםבני כמה הילדים?
אז במצב שלך הייתי בוחרת ב"מור סיכון מוגבר" [בהכשר הבד"ץ]אחד, בן חמישה חודשים
כל מי שקצת מבין במניות יודע את ההפך הגמור.2. חיזוק שומרי שבת. אין שום עניין לקנות מניות במפעל שומר שבת כדי לחזק את שמירת השבת, כי כל מי שקצת מבין במניות יודע שאין שום משמעות לשווי המניה ובין חיזוק המפעל , בשונה מרכישת מוצרים ממפעל שומר שבת שזה בהחלט מחזק שומרי שבת.
לא מאמינה שככה הוא אמר.
אתה מוזמן להסביר את עצמך.כל מי שקצת מבין במניות יודע את ההפך הגמור.
מגוחך שצריך בכלל לכתוב את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: