באמת????0.5 %
באמת????0.5 %
באיזור אישי בהגרלות שליאיך רואים מה המיקום הנוכחי בהגרלה?
שואלת בשביל מישהו שזכה ברמות לפני שנתיים מקום 500
הוא בדק וראה שכתוב הוסר - עקב ויתור..באיזור אישי בהגרלות שלי
בכללי,באמת????
מסתבר שהוא באמת ויתר.הוא בדק וראה שכתוב הוסר - עקב ויתור..
בקיצור חשוב לעקוב...
הוא לא ויתר,מסתבר שהוא באמת ויתר.
אפשר הסבר איך זה הולך כל העניין הזה של ההגרלה??הוא בדק וראה שכתוב הוסר - עקב ויתור..
בקיצור חשוב לעקוב...
אנחנו כבר קנינו דירה ואני רואה שאנחנו עדיין בתור... יש דרך לחזור לממש כמשפרי דיור?
אגב זכינו מקום 1800 ואנחנו כבר במקום 495 לבני המקום....
אז מי שזוכה בטווח של אלף יש לו סיכוי..
שאלתם הרבה שאלותהוא בדק וראה שכתוב הוסר - עקב ויתור..
בקיצור חשוב לעקוב...
אנחנו כבר קנינו דירה ואני רואה שאנחנו עדיין בתור... יש דרך לחזור לממש כמשפרי דיור?
אין לי מספיק תווים במקלדת בשביל זהאפשר הסבר איך זה הולך כל העניין הזה של ההגרלה??
בהגרלות שבהם יש שריון לבני מקום, אז נערכת הגרלה מקדימה בין בני המקום בלבד על מס' הדירות שהוקצו (מה שכמובן מגדיל את הסיכוי), ואח"כ בני המקום שלא זכו מצטרפים להגרלה הכללית כאחד האדם.מה זה אומר בני מקום ואיזה מספר מקום וכולי...
בהחלט מבטיח את הזכייה, בתנאי שלא נרכשה דירה בנתיים (מה שמוריד את הזכאות לתכנית באופן כללי).אם אני זוכה זה לא מבטיח את הזכייה שלי?
מי שקונה דירה אחרת מוותר על מקומו, כמו"כ מי שרוצה להצטרף להגרלה אחרת צריך לוותר על מקומו במקום שזכה.מה זה אומר ויתור?
מה הפירוש של הגרלה שעכיו נרשמיםמתי ההגרלה
על הדירות שעכשיו נרשמים?
מי שרוצה להצטרף? או מי שזוכה בדירה אז הוא יורד מרשימת הממתינים? גם אם הוא זכה במקום רחוק צריך לוותר על הזכיה?אין לי מספיק תווים במקלדת בשביל זה
בהגרלות שבהם יש שריון לבני מקום, אז נערכת הגרלה מקדימה בין בני המקום בלבד על מס' הדירות שהוקצו (מה שכמובן מגדיל את הסיכוי), ואח"כ בני המקום שלא זכו מצטרפים להגרלה הכללית כאחד האדם.
בכל מקרה המקום של הזכייה כבן מקום נשמרת, ואם יש ויתורים לאט לאט מתקדמים לכיוון הזכייה, וגם בהגרלה הרגילה המקום נשמר, ומתקדמים בתור לפי הויתורים של הזוכים הקודמים.
בהחלט מבטיח את הזכייה, בתנאי שלא נרכשה דירה בנתיים (מה שמוריד את הזכאות לתכנית באופן כללי).
מי שקונה דירה אחרת מוותר על מקומו, כמו"כ מי שרוצה להצטרף להגרלה אחרת צריך לוותר על מקומו במקום שזכה.
הגרלה זה מי 07\01 עד 07\17נפתח עכשיו הגרלה על ירושלים בית שמש ועד הרבה ערים.
רציתי לדעת מתי ההגרלה מתי הזכיות?
אתם מדברים על זכיה בירושלים?הוא בדק וראה שכתוב הוסר - עקב ויתור..
בקיצור חשוב לעקוב...
שמת לב מתי התקדמת?אני הייתי בהגרלה במספר 1800 והיה 100 דירות ברמת שלמה, וזכיתי ב"ה.
באתר אין עדיין הגרלות פתוחות!נפתח עכשיו הגרלה על ירושלים בית שמש ועד הרבה ערים.
רציתי לדעת מתי ההגרלה מתי הזכיות?
ההגרלה עדיין לא נפתחה.באתר אין עדיין הגרלות פתוחות!
צפה בקובץ המצורף 1152626
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: