אנשי ר' צבי פרידמן שעזבו את הפלג הירושלמי.סליחה על הבורות
אבל מה זה "בני תורה" ו"תלמידי מרן וכו"
זו לא אותה קבוצת אנשים?
אנשי ר' צבי פרידמן שעזבו את הפלג הירושלמי.סליחה על הבורות
זו לא אותה קבוצת אנשים?
זה שני פלגים בפלג הירושלמי שהתפצלו לאחר פטירת ר' שמואלסליחה על הבורות
זו לא אותה קבוצת אנשים?
סליחה על הבורות
זו לא אותה קבוצת אנשים?
אאל"ט המפלגה של תלמידי מרן וכו' לא התמודדה בפועל, למרות שהיו פתקים בקלפי.אנשי ר' צבי פרידמן שעזבו את הפלג הירושלמי.
לא כל המועמדים פרשו אז המפלגה נשארה אבל בלי תמיכה, ולכן קיבלו כמה עשרות קולות.אאל"ט המפלגה של תלמידי מרן וכו' לא התמודדה בפועל, למרות שהיו פתקים בקלפי.
באמת מעניין, קצת נתונים לא יזיקו:זה דבר מדהים שאגודה בכל הארץ מגרדת את ה85 אלף קול
בשום מקום לא היה גידול עצום, למעט בני ברק שעד היום לא ידעו והליטאים העריכו את עצמם בהרבה יותר.איך קרה הגידול העצום של דגל?
בבני ברק קיבלו אגודה יותר מ20000 בלי טזבאמת מעניין, קצת נתונים לא יזיקו:
אלעד - ג+כח 4284
אשדוד - ג 12462 + כח עם דגל 7511 נניח חצי זה 3760 (האמת הרבה יותר, דגל קיבלו מקום שלישי ברוטציה)
בית שמש ג+כח 13255
ביתר כח - 11099
ב"ב ג+כח - 18988 (אלבוים - 3717?)
חיפה ג+כח 4247
טבריה הרב קוק עם כח ודגל 5890 כשמתוכם 1300-1500 אגו"י (מכיר את המקום מקרוב.)
ירושלים - ג+ כח 22367
מ"ע בערך רבע - 4674
צפת 1810
ערד 4249
חצור 655
סה"כ 103,061
לא חישבתי עמנואל, עפולה, כפר חב"ד, מעלה עמוס, נוף הגליל, אור הגנוז, ועוד ועוד
בשום מקום לא היה גידול עצום, למעט בני ברק שעד היום לא ידעו והליטאים העריכו את עצמם בהרבה יותר.
מתנצל האקסל שיש לי כנראה לא מעודכן טוב.בבני ברק קיבלו אגודה יותר מ20000 בלי טז
2 לגור, בעלז, צאנז, סערט, ו1 ויזניץ. (שלומי אמונים נקמו בויזניץ שלא הכניסו להם את השני...)באגודה בני ברק
ואני מכיר סיפור בביתר על אישה שלא ראתה ג' אז הצביעה דגל. הטיעונים הללו מתקזזיםיש טענה שבבני ברק היו מספר קולות [י"א מאות וי"א יותר] שהם מצביעי דגל והצביעו עקב טעות ל ג'.
וזה כולל אנשים זקנים שמחסידות מסוימת הגיעו לקחת אותם להצביע עם סיפורי סבתות שבסוף אין דגל... (אומנם שם עלו עליהם אבל תתפסו את הרעיון) [ושלא יגידו שלא היה כי אני מכיר סיפור כזה מקרוב]. ואני מכיר עוד לפחות 2 הצבעות כאלו. ועוד חברים ששוחחתי איתם מכירים כל אחד עוד 1 או 2 כאלה. אז לא שאני אומר שזה היה אלפים של קולות. אבל זה צריך בדיקה.
יש טענה שבבני ברק היו מספר קולות [י"א מאות וי"א יותר] שהם מצביעי דגל והצביעו עקב טעות ל ג'.
וזה כולל אנשים זקנים שמחסידות מסוימת הגיעו לקחת אותם להצביע עם סיפורי סבתות שבסוף אין דגל... (אומנם שם עלו עליהם אבל תתפסו את הרעיון) [ושלא יגידו שלא היה כי אני מכיר סיפור כזה מקרוב]. ואני מכיר עוד לפחות 2 הצבעות כאלו. ועוד חברים ששוחחתי איתם מכירים כל אחד עוד 1 או 2 כאלה. אז לא שאני אומר שזה היה אלפים של קולות. אבל זה צריך בדיקה.
ואני מכיר סיפור בביתר על אישה שלא ראתה ג' אז הצביעה דגל. הטיעונים הללו מתקזזים
אמרתי ואני חוזר שוב, על הניסיון לעבוד על זקנים בבית אבות אני מכיר עם שמות ופרטים, אז בבקשה לא לכתוב דברים באוויר.מדהים לראות שהחסידים לא שמעו סיפורים על ליטאים שהצביעו בטעות לחסידים - והליטאים שמעו רק על כאלה...
אין כמעט הסתברות [את המקרה הספציפי אין לי מושג] כי דגל התפצלו מג' ואנשים היו רגילים להצביע ג' ועכשיו הצבעתם השתנתה. משא"כ אצל ג' שתמיד הצביעו ג' וגם עכשיו.ואני מכיר סיפור בביתר על אישה שלא ראתה ג' אז הצביעה דגל. הטיעונים הללו מתקזזים
בביתר לא היה ג' בכלל, היה כח ודגלאין כמעט הסתברות [את המקרה הספציפי אין לי מושג] כי דגל התפצלו מג' ואנשים היו רגילים להצביע ג' ועכשיו הצבעתם השתנתה. משא"כ אצל ג' שתמיד הצביעו ג' וגם עכשיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: