כן.שלום רב
האם עוסק פטור יכול לפתוח קרן השתלמות?
תודה למשיבים
כן.שלום רב
האם עוסק פטור יכול לפתוח קרן השתלמות?
תודה למשיבים
אפשר לחלק לכמה קרנות.יש לי סכום של 100,000 ש''ח, אותו אני רוצה לשים בקרן השתלמות.
האם יש לי אפשרות להניח אותו בשני קרנות נפרדות כדי שאחת תהיה עד התקרה, והיא תהיה הפטורה ממס רוחי הון, והשניה היא זו שתהיה חייבת?
המטרה היא ליהנות במשך 6 שנים מפטור במס (על פעולות ומעברים), ואז להתחיל להעביר במנות, על ידי מכירה מתחת לחבות המס (על ידי נקודות זיכוי ותרומות) ולהעביר לקרן השתלמות הפטורה.
תודה, ואודה שוב אם תתיחסי לשאלה האם אפשר להגדיר איזו מן הקרנות חייבת במס ואיזו פטורה, או שהקרן הראשונה שאתה פודה היא זו שחייבת במס, או שזה מתחלק באופן יחסי בין הקרנות, או אחר.אפשר לחלק לכמה קרנות.
0.2% מהצבירה.מה נחשב לדמי ניהול טובים (יחסית)
בקרן השתלמות (הפקדה חודשית)
תודה
לדעתי השאלה היא לא נכונה, כי זה גם משנה מאד באיזה מסלול השקעה וחברה מדובר.תודה רבה
זה כנראה למי שיש סכום נכבד בקרן ויש לו כושר התמקחות
השאלה היא מה נחשב לטוב יחסית בהתחלה בהפקדה חודשית לא גדולה במיוחד
לדעתי השאלה היא לא נכונה, כי זה גם משנה מאד באיזה מסלול השקעה וחברה מדובר.
להסתכל רק על דמי הניהול זה ממש לא נכון!!
בכל מקרה אם מסתכלים רק על דמי הניהול כל אחד יכול לקבל 0.3% מהצבירה ו0% מהפקדה גם בתור התחלה.
[כמובן שלא בכל חברה ולא בכל מסלול השקעה]
למי יש מידע? ניסיון?האם עדיין בעקבות הקרונה אפשר להוציא קרן השתלמות?
אין שום קשר לקורונהלמי יש מידע? ניסיון?
התכוונתי אם אפשר לפדות לפני שש שניםאין שום קשר לקורונה
הבנתיהתכוונתי אם אפשר לפדות לפני שש שנים
אבל אולי יש בזה מידע נוסףהפטור ממס הוענק לגבי משיכות מקרן ההשתלמות שבוצעו בתקופה שמה-10.08.2020 ועד ל-09.02.2021
כתבתי שזה תלוי באיזה חברה ובאיזה מסלול.איפה אפשר לקבל 0.3%?
אני מכירה ד"נ סביב ה 0.6%-0.5%
אפשר לפדות קרן השתלמות שאינה נזילה (פחות מ6 שנים)התכוונתי אם אפשר לפדות לפני שש שנים
בקרן השתלמות אינפיניטי מניות חו''ל 1537 יש מה להתמקח על דמי ניהול או שזה משהו קבוע?כתבתי שזה תלוי באיזה חברה ובאיזה מסלול.
0.3% עד כמה שידוע לי, כרגע אין במקום שהוא מומלץ. [לכאלו שרק מתחילים להפקיד]
כמה קיבלת?בקרן השתלמות אינפיניטי מניות חו''ל 1537 יש מה להתמקח על דמי ניהול או שזה משהו קבוע?
יש בהחלט על מה להתמקח.בקרן השתלמות אינפיניטי מניות חו''ל 1537 יש מה להתמקח על דמי ניהול או שזה משהו קבוע?
איזה דמי ניהול אפשר לקבל שם הכי זול? אשמח למספר של סוכן שיכול להוריד בדמי הניהול.יש בהחלט על מה להתמקח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: