הי,
כבר נמאס לי להכין את הדג עם כל הרטבים והתיבולים למיניהם,
אני מחפשת מתכון מדויק להכין פילה סלומון כזה כמו שמגישים בארועים, שהצבע הכתמתם נראה היטב, ולמעלה מפזרים קצת שומשום ופלפל שחור ,
מישהי מבינה אותי?
ועוד משהו, תמיד אני אופה בתנור, הפעם אני רוצה לנסות במחבת, איך עושים זאת?
תודה!
כבר נמאס לי להכין את הדג עם כל הרטבים והתיבולים למיניהם,
אני מחפשת מתכון מדויק להכין פילה סלומון כזה כמו שמגישים בארועים, שהצבע הכתמתם נראה היטב, ולמעלה מפזרים קצת שומשום ופלפל שחור ,
מישהי מבינה אותי?
ועוד משהו, תמיד אני אופה בתנור, הפעם אני רוצה לנסות במחבת, איך עושים זאת?
תודה!