משתמש משודרג
משתמש מקצוען
קל להכנה, יפה (אולי קצת יקר...) יפה מאוד למשלוח מנות להורים...
המתכון:
לוקחים פילה סלמון טרי (או קפוא מופשר היטב- פחות טעים...)
מנקים: מורחים שום כתוש- הרבה ומפזרים מעל מיץ לימון- משרים רבע שעה ושוטפים היטב.
מניחים בקופסא גדולה, מוסיפים רוטב טריאקי (בערך כוס)
מעסים טוב את הרוטב בדג ומניחים למשך לילה במקרר לספיגת טעמים,
מוציאים, מניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה (החיתוך באמצע הדג בתמונה- כיוון שלא היה מקום בתבנית...)
שופכים מעל את הרוטב, מפזרים מעל שומשום לבן ושומשום שחור-
ולאפיה...
לאחר האפיה- מניחים יפה (על פלטת עץ- אני הכי אהבתי)ומסדרים ירק עלים, עגבניות שרי, פרוסות לימון ועוד כיד דמיונכן...
המתכון:
לוקחים פילה סלמון טרי (או קפוא מופשר היטב- פחות טעים...)
מנקים: מורחים שום כתוש- הרבה ומפזרים מעל מיץ לימון- משרים רבע שעה ושוטפים היטב.
מניחים בקופסא גדולה, מוסיפים רוטב טריאקי (בערך כוס)
מעסים טוב את הרוטב בדג ומניחים למשך לילה במקרר לספיגת טעמים,
מוציאים, מניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה (החיתוך באמצע הדג בתמונה- כיוון שלא היה מקום בתבנית...)
שופכים מעל את הרוטב, מפזרים מעל שומשום לבן ושומשום שחור-
ולאפיה...
לאחר האפיה- מניחים יפה (על פלטת עץ- אני הכי אהבתי)ומסדרים ירק עלים, עגבניות שרי, פרוסות לימון ועוד כיד דמיונכן...
נערך לאחרונה ב: