לגבי מושט- אני קונה אותם בלי עור, ומבשלת בהמון רוטב, וכך גם בשבת בבוקר הוא לא נקרש.לנו עלה השבת 15 ש"ח לפרוסה, שזה הכי יקר שיצא לנו לשלם, ואנחנו לא קונים פרוסות גדולות.
אלה שרשמו על הסתפקות וצמצום- להלן ההסבר שלי:
בשבת בבוקר לא מצאתי דג שאפשר לאכול קר וטעים. בליל שבת אוכלים מושט- בבוקר הוא נדבק לעור, קשה להפריד, הרוטב נקרש, ניסינו כמה פעמים ופשוט לא עובר.
סלמון הוא היחיד ששומר על טעם טוב ומרקם טוב בשבת בבוקר.
דניס ושות' שרשמו לעיל- הרבה יותר יקר- אנחנו קונים בחגים ורואים את ההבדל במחיר.
דג סלמון שלם- ניסינו בעבר לקנות, המחיר זול משמעותית, אבל אחרי 3 שבתות הוא מקבל טעם של דג קפוא עד כדי כך שזרקנו חצאי מנות. כך שההפסד מרובה על הרווח.
וכן- אנחנו מצטמצמים, יש לנו ילדה בת 4 וילד בן 2 שאוכלים מדי פעם, אנחנו לא קונים להם דגים אלא חולקים משלנו, בגילאים האלה זה מספיק ולפעמים יוצא שהם אוכלים יותר מאיתנו.
בתקווה שהמחירים ירדו עד שהם יגדלו...
זה אמנם לא כמו חם, אבל סביר בהחלט.
יש לי גיסה שמחממת את התבנית בתוך תבנית עם מים רותחים. (צריך להזהר מהטמנה)
בשבתות שיש אורחים אני מכינה לשבת בבוקר סלמון מעושן ביתי שטעים קר.