בטוחה?לשכוח סוכר
זהו שזה מהניסיון.בטוחה?
דווקא סוכר אמור לגרום לשמרים להיות אפקטיביים יותר
איזה מוזרכשאני רואה שהבצק עף כלפי מעלה בכלום זמן אני מיד נזכרת ששכחתי סוכר.
כן, ההשחמה של החלות זה ברור מהסוכר.איזה מוזר
פעם אחת שכחתי לשים סוכר והבצק היה נראה ממש אותו דבר, וגם תפח כרגיל
רק הצבע של החלות נשאר ממש חיוור והחלות יצאו קצת כמו באגט, הציפוי היה יותר קריספי
נכון, אבל גם זה בזהירות, כי מים רותחים מדי הורסים שמרים(כך מנסיוני)אם שמים מים חמים יחסית, זה מזרז מאוד את התפיחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: