בצק שמרים לחלות, לחמניות כו'
פתיתי גבינ"צ
זיתים שלמים מגולענים
אחרי התפחת הבצק,תולשים פיסות קטנות של בצק בדול משמש קטן בערך.
פוחסים מעט ויצרים גומה.
מניחים מעט פתיתי גבינ"צ וזיצ שלם.
סוגרים מעל הזית ומהדקים היטב
מגלגלים קצת ביד לצורת כדור.
מחממים טוסטר פסים.
מניחים כדורים במרחק. בטוסטר רגיל של 2 סנדויצ'ים זה 4 כדורים כל פעם
סוגרים את הטוסטר ואופים כ-5 דקות להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה.
באותו אופן מכיניפ פיתות בטוסטור
יוצרים כדורים מהבצק
מתפיחים כ- 10 דקות
מניחים בטוסטר פסים מחומם
סוגרים ואופים כ-7 דקות
פותחים. מורחים חמאה מלמעלה ומלמטה וסוגרים לדקה נוספת