חלבי בית לזית קצת אחרת-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_5741_800x600.jpg


בצק שמרים לחלות, לחמניות כו'

פתיתי גבינ"צ
זיתים שלמים מגולענים

אחרי התפחת הבצק,תולשים פיסות קטנות של בצק בדול משמש קטן בערך.
פוחסים מעט ויצרים גומה.
מניחים מעט פתיתי גבינ"צ וזיצ שלם.
סוגרים מעל הזית ומהדקים היטב
מגלגלים קצת ביד לצורת כדור.

מחממים טוסטר פסים.
מניחים כדורים במרחק. בטוסטר רגיל של 2 סנדויצ'ים זה 4 כדורים כל פעם
סוגרים את הטוסטר ואופים כ-5 דקות להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה.
IMG_5740_800x600.jpg
IMG_5739_800x600.jpg



באותו אופן מכיניפ פיתות בטוסטור
יוצרים כדורים מהבצק
מתפיחים כ- 10 דקות
מניחים בטוסטר פסים מחומם
סוגרים ואופים כ-7 דקות
פותחים. מורחים חמאה מלמעלה ומלמטה וסוגרים לדקה נוספת
IMG_5729_800x600.jpg
 

אליש 10

משתמש פעיל
יאווו
זה באמת נאפה טוב מבפנים?!
אני נראה לי יתחיל להקפיא כאלה לפני האפיה וכשאני צריכה,
אני יפשיר, יכניס לטוסטר ויש לי ארוחה טריה ומזינה
ילך?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יאווו
זה באמת נאפה טוב מבפנים?!
אני נראה לי יתחיל להקפיא כאלה לפני האפיה וכשאני צריכה,
אני יפשיר, יכניס לטוסטר ויש לי ארוחה טריה ומזינה
ילך?
נאפה מעולה

נראה לי שהרעיון שלך מעולה
רק תקמחי מעט לפני שאת מכניסה אחרי הפשרה כי הבצק היה קצת לח ואז הוא ידבק לטוסטר
 

קונכיה

הייסקופי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
הני שתדעי לך שזה לא'פייר
להעלות מראות שכאלו כשרעבים....
אני לא גרה רחוק ממך.....
מוזמנת לשלוח.
המתחיל במצווה - אומרים לו גמור (אני יעזור בזה)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הני שתדעי לך שזה לא'פייר
להעלות מראות שכאלו כשרעבים....
אני לא גרה רחוק ממך.....
מוזמנת לשלוח.
המתחיל במצווה - אומרים לו גמור (אני יעזור בזה)
טוב שלא העליתי תמונות של כל מה שאפיתי כאן הערב.

רמז-
הרבה.
השכנה שאלה אם פתחתי מאפיה
 

קונכיה

הייסקופי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
נראה לי שיש לי שכנה שרוצה למכור ת'בית,
בא לך לבוא?????
אני שכנה די נחמדה.
רמז: לא קשור למאפים שלך בבכככלללל
 

-פרידמן-

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אפשר לאפות עם ניר אפיה?
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אהבתי!!!
 

להקליד

משתמש פעיל
נשמע ונראה מאוד מיוחד.

מאפה לחם חלבי צריך לעשות סימון היכר מיוחד
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נשמע ונראה מאוד מיוחד.

מאפה לחם חלבי צריך לעשות סימון היכר מיוחד
תודה
צורת האפיה עם הסים בשבילנו היא היכר.
רק בחלבי אצלינו כך.

וכל אחד יעשה כדעת רבותיו
 

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מה המתכון של השמרים?
אני נופלת בעיקר במתכון.
אולי אכין פה לערב.
 

שטינברגר

משתמש פעיל
הני בקר
במאפה עם הזיתים וגבנ"צ, לא יהיה גם מוצלח למרוח בסוף חמאה משתי הצדדים כמו בפיתות???
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה