הכנתי את המתכון שלך היום - התקבל אצלו בהתלהבות ענקית. אין לך מושג כמה היה מאושר לטעום ולראות קופסא גדושה בכדורי שוקולד ששייכים רק לו!@ה. רז העלתי בתחילת האשכול מתכון מעולה לכדורי שוקולד בלי ביצים ואגוזים, עם קוקוס
הכנתי את המתכון שלך היום - התקבל אצלו בהתלהבות ענקית. אין לך מושג כמה היה מאושר לטעום ולראות קופסא גדושה בכדורי שוקולד ששייכים רק לו!@ה. רז העלתי בתחילת האשכול מתכון מעולה לכדורי שוקולד בלי ביצים ואגוזים, עם קוקוס
נוגע ללב.הכנתי את המתכון שלך היום - התקבל אצלו בהתלהבות ענקית. אין לך מושג כמה היה מאושר לטעום ולראות קופסא גדושה בכדורי שוקולד ששייכים רק לו!
מצאתי את האוצרמעולה. אור בקצה המנהרה
שקדים וקוקוס - זה בסדר. איזה נס.
יש להשיג השנה את שניהם בכשרות העדה"ח לפסח...קמח טפיוקה. קמח קוקוס - אם משיגים
פתחתי אשכול.יש להשיג השנה את שניהם בכשרות העדה"ח לפסח...
יש לך מתכונים מומלצים איתם?
תודה!
יש בחוברת של העני של תשפ"אמתכון למוס שוקולד נוגט - סגנון שממיסים שוקולד שוויצרי...
זכור לי שהעלו פה, לא מצאתי בחיפוש.
מישהי יכולה לכוון אותי?
טנקס!!!
מתכון למוס שוקולד נוגט - סגנון שממיסים שוקולד שוויצרי...
זכור לי שהעלו פה, לא מצאתי בחיפוש.
מישהי יכולה לכוון אותי?
טנקס!!!
@אכפתית ממש תודה!יש בחוברת של העני של תשפ"א
עוגה עם מוס ושוקולד רוזמרי- אם מעניין אותך
זאת?@ה. בקר היקרה
בשנה שעברה הכנתי עוגת תפוחים שלך, היתה ממש מוצלחת
לא מוצאת את המתכון
את יכולה לשלוח קישור?
מחפשת מתכון שראיתי כאן איפשהו באחת השנים האחרונות של ממתק קוקס עם ביצים וסוכר (משהו כזה) ואפשרות לציפוי בשוקולד.
מוכר? יש מצב לקישור או מתכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: