פסח אשכול פסח תשפ"ג מתוקים.

מצב
הנושא נעול.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

למישהי יש את המתכון של עוגת הפרורים הפסחית הופיעה בקטיפה לפני שבוע?​

לי יש ולו מסיבה פשוטה שזה מתכון שלי שאני כתבתי בקטיפה.
[אני כותבת שם מתכונים]

עוגת שוקולד פירורים



עוגה קלה, מרשימה והעיקר- טעימה.

מזכירה מאוד בטעמה את בת דודתה- הגרסא שלה לכל השנה.

--------------



תבנית בינונית.



לבסיס:

2 כוסות קמח שקדים

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

1.5 כוסות קמח תפו"א

1 ביצה



לשכבת השוקולד:

300 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס קקאו

1 כוס סוכר

1/3 כוס יין

1/2 כוס שמן

4 ביצים

3 כפות קמח תפו"א



לפירורים:

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס קמח תפו"א



הכנה:

מערבבים בקערה את רכיבים הבסיס. משטחים 3/4 מהכמות בתבנית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה לא גבוהה. את הרבע הנותר שומרים בצד לפירורים.

מכינים את שכבת השוקולד:

בסיר קטן, על אש נמוכה, ממיסים שוקולד, קקאו, סוכר, יין ושמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם חלק.

מסירים מהאש. מוסיפים ביצים טרופות אחת, אחת תוך כדי טריפה במהירות במטרפה עד לקבלת תערובת קרמית חלקה. מוסיפים קמח תפו"א. טורפים היטב במטרפה להטמעה מוחלטת של הקמח.

יוצקים את תערובת השוקולד מעל לשכבת הבסיס.



מכינים פירורים: מוסיפים סוכר וקמח תפו"א ליתרת הבצק ששמרנו בצד.

מפזרים פירורים מעל לשכבת השוקולד

אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להתייצבות של העוגה.

פורסים רק לאחר קירור מוחלט.



העוגה מעולה בהקפאה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר היקרה
בשנה שעברה הכנתי עוגת תפוחים שלך, היתה ממש מוצלחת
לא מוצאת את המתכון
את יכולה לשלוח קישור?
זה?
img_0956_800x600-jpg.1103266
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_7725_800x533.jpg
IMG_7736_800x533.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_7754_800x533.jpg
IMG_7753_800x533.jpg
IMG_7752_800x533.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_7744_800x533.jpg
IMG_7746_800x533.jpg
 

זהבית87

משתמש מקצוען
זה?
img_0956_800x600-jpg.1103266

תודה
כן בדיוק (אני רואה לפי התגובה שלי שם)
נכין אותה מחר לשבת
 

הולי הובי

משתמש פעיל
יש לי עוגיות שוקולד צ'יפס שמעולות גם בלי השוקולד צ'יפס
פריכות ממש

2 ביצים
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1.25 כוסות קמח מצה
1.25 כווסת קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

מערבבים הכל בקערה לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
מכדררים לכדורים בגודל בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים.
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות להשחמה קלה.
מחלצים אחרי שהעוגיות התקררו.
בכוס מדידה או ח"פ ? (240 מ"ל או 180 מ"ל)
בעצם השאלה היא לגבי כל המתכונים שאת מפרסמת

המון תודות!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_7749_800x533.jpg
IMG_7750_800x533.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה על התגובה המהירה
אני הולכת להכין עכשיו...

אני מבינה שמדובר בחד"פ פלסטיק ולא קרטון
נכון? (קרטון הן בד"כ כמעט או בדיוק כמו כוס מדידה)
נכון
בכל המתכונים שלי זה חד פעמי לשתיה קרה אא"ג צויין אחרת
 

צדי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בבקשה דחוף מתכון של עוגת אגוזים /קפה/ שקדים מוצלחת ושלא נופל החלמונים למטה
 

ינאב

משתמש רשום
לי יש ולו מסיבה פשוטה שזה מתכון שלי שאני כתבתי בקטיפה.
[אני כותבת שם מתכונים]

עוגת שוקולד פירורים



עוגה קלה, מרשימה והעיקר- טעימה.

מזכירה מאוד בטעמה את בת דודתה- הגרסא שלה לכל השנה.

--------------



תבנית בינונית.



לבסיס:

2 כוסות קמח שקדים

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

1.5 כוסות קמח תפו"א

1 ביצה



לשכבת השוקולד:

300 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס קקאו

1 כוס סוכר

1/3 כוס יין

1/2 כוס שמן

4 ביצים

3 כפות קמח תפו"א



לפירורים:

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס קמח תפו"א



הכנה:

מערבבים בקערה את רכיבים הבסיס. משטחים 3/4 מהכמות בתבנית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה לא גבוהה. את הרבע הנותר שומרים בצד לפירורים.

מכינים את שכבת השוקולד:

בסיר קטן, על אש נמוכה, ממיסים שוקולד, קקאו, סוכר, יין ושמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם חלק.

מסירים מהאש. מוסיפים ביצים טרופות אחת, אחת תוך כדי טריפה במהירות במטרפה עד לקבלת תערובת קרמית חלקה. מוסיפים קמח תפו"א. טורפים היטב במטרפה להטמעה מוחלטת של הקמח.

יוצקים את תערובת השוקולד מעל לשכבת הבסיס.



מכינים פירורים: מוסיפים סוכר וקמח תפו"א ליתרת הבצק ששמרנו בצד.

מפזרים פירורים מעל לשכבת השוקולד

אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להתייצבות של העוגה.

פורסים רק לאחר קירור מוחלט.



העוגה מעולה בהקפאה.
תודה העני!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בבקשה דחוף מתכון של עוגת אגוזים /קפה/ שקדים מוצלחת ושלא נופל החלמונים למטה
עוגת קפה-פקאן
עם אגוזים פקאן- אפשר להמיר למלך

 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
לי יש מתכון אחר של עוגת פירורים
דוקא מאד מוצלחת.
והנה דוגמית


המתכון:

לתחתית בצק:

2 כוס קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקד טחון
1 ביצה

לערבב היטב
2/3 לשטוח על נייר אפיה בתבנית
1/3 להקפיא

לשוקולד:


להמיס 100ג' שוקולד מריר
1/2 כוס קקאו
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כף יין מתוק

כשמתקרר-להוסיף 3 ביצים
לערבב היטב
לשפוך על הבצק ולפורר מעל את ה 1/3 שהוקפא

לאפות 20 דק' על 180
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0302.JPG
    IMG_0302.JPG
    3.7 MB · צפיות: 49
  • IMG_0315.JPG
    IMG_0315.JPG
    3.3 MB · צפיות: 47

F.M

F.M
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתכון לעוגת הדרים משכרת.
כשל"פ.
להמיר קמח בשקדים טחונים.

מומלץ לארוז עם עלי נענע מפוזרים על העוגה (להוריד לפני האכילה) מעניק פרשיות לעוגה.
1680875323014.jpeg
 

aktiv

משתמש פעיל
מחפשת מתכון לעוגת גבינה אפויה בתנור (יש לי תנור חלבי לפסח)
למי שיש אני מאוד אשמח
להקציף 6 חלבונים+ 3/4 כוס סוכר.
להוסיף:
1/2 כוס סוכר
500 גר' גבינה
1/2 כוס קמח תפו"א
6 חלמונים
מעט מיץ לימון
לאפות שעה על 200 מעלות, ושמוכן למרוח:
2 שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
ולהחזיר לתנור מכובה לשעה נוספת.
בתאבון וחג כשר ושמח!!!
72.png
72.png
72.png
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מוצלח ביותר לעוגת שוקולד פירורים ללא שוקולד, אם יש ביקוש
 
  • תודה
Reactions: F.M
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  4  פעמים

לוח מודעות

למעלה