ל-2 תבניות אינגליש קצרות
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תפו"א
3/4 כוס קמת מצה טחון דק
1 אבקת אפיה
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקביות קטנות
1 כוס אגוזים קצוצים
לפיזור מעל העוגה:
1 כפית קינמון
3 כפות סוכר דמררה או סוכר לבן
טורפים במטרפה או מערבבים במיקסר את רכיבי העוגה למעט אגוזים ותפוחי עת עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
מוסיפים את תפוח העץ והאגוזים בערבוב בכף
יוצקים לתבניות אינגליש קצרות מרופדות בניר אפיה
מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים מעל העוגה
אופים ב 180 מעלות כ-40 דקות להשחמה והתייצבות
אפשר להכין כמאפינס